Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Lastnosti, ki jih mora imeti vaš življenjski partner

12. apr 2021 9:18
0

Oglasno sporočilo

Nekateri morda odgovorijo privlačnost, prijaznost ali inteligenco, drugi pa na zanesljivost ali odličen smisel za humor. Če iščete dolgoročno zvezo, vam lahko pomaga, če ima vaš potencialni partner določene zaželene lastnosti, ki jih občudujete.

Po prvih nekaj zmenkih, poglobljenih pogovorih ali sestankih bodo na mizi razstavljene dobre in slabe lastnosti vašega partnerja. No, glede tega nihče ni popoln in vsak človek ima čustveno prtljago in pomanjkljivosti. Če iščete popolnega partnerja, boste morda razočarani. Kljub temu pa le poiščite nekoga s temi lastnostmi.

1. Poiščite čustveno zrelost

Ko je človek čustveno zrel, je samozavesten, neodvisen in se ne ustraši predanosti. Pripravljeni so se učiti in razmišljati o sebi ter so odprti za razmislek o preteklosti in napredek v sedanjosti in prihodnosti. Najpomembneje pa je, da čustveno zrela oseba razmišlja, preden začne ukrepati in ne pusti, da čustva nadzorujejo dejanja. Prav tako prepoznajo svoje napake in sprejmejo vaše z odprtim duhom.

2. Izberite prijaznost, zvestobo in razumevanje nad videzom, stanjem in navdušenjem

Interesi, status in videz so lahko pomembni katalizatorji za ustvarjanje iskrice in zbližanje para. Toda takšne lastnosti so lahko začasne. Najbolje je iskati nekoga, ki kaže zimzelene lastnosti, kot sta spoštovanje ali prijaznost. Ko boste izbrali lastnosti, kot sta toplina in zvestoba, boste imeli veliko bolj zadovoljiv odnos.

3. Poiščite osebo, ki se nenehno uči in raste

Dolgoročen odnos je navdihujoč in lep. Ampak, da ne bo pomote; prihaja z lastnimi izzivi. Dva človeka, ki ostaneta skupaj, ne glede na svojo prtljago, želje in domislice, iz dneva v dan in iz leta v leto, ko se razvijata, rasteta in se verjetno spreminjata, delata in pozivata k pripravljenosti za učenje in rast. Poiščite partnerja, ki se je pripravljen učiti in rasti v času vašega odnosa, tako individualno kot kolektivno.

4. Bodite z nekom, ki se ne boji soočiti se s težjo plat življenja

Kot par se morata soočiti z življenjem in vsemi presenečenji, ki ti jih prinese. In s staranjem boste verjetno izgubili bližnje, zboleli, naleteli na spremembe v telesu in umu, se videli kot razdražljivi, žalostni, bedni in ​​še kaj. Poiščite nekoga, ki je na voljo ne le takrat, ko gre vse dobro, ampak tudi, ko gre težko. Življenje ni tako sijoče in polno sreče; potrebujete nekoga dolgoročno, nekoga, ki se je pripravljen držati skozi vse težke trenutke.

5. Izberite nekoga, ki vas bo nasmejal

"Ne smejemo se, ker smo srečni, srečni smo, ker se smejemo." - William James

Poiščite partnerja, ki vas bo lahko nasmejal v vsakem trenutku. Zaradi humorja je življenje  boljše in nekdo, ki vas lahko nasmeji, je lahko dober življenjski partner in prijatelj.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?