Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je snov, ki preprečuje in zdravi herpes

19. apr 2016 15:04
0

Oglasno sporočilo

... L-lizin vsekakor nekaj, kar morate preizkusiti, saj so dvojno slepe placebo raziskave pokazale, da zmanjšuje pogostost pojavljanje herpesa, njegovo intenzivnost (velikost in bolečino) in pospešuje zdravljenje, tako, da izgine veliko hitreje.

Redno jemanje

Za tak učinek je potrebno L-lizin jemati redno, saj le tako preprečuje izbruhe herpesa, so pokazale raziskave. Protivirusno deluje tako, da zavira delovanje arginina, ki spodbuja replikacijo herpes simplex virusa. Tako L-lizin učinkovito zmanjša pogostost pojavljanja, intenzivnost, velikost in čas zdravljenja herpesa, a le, če ga jemljemo redno.

Tudi drugi pozitivni vplivi

Lizin ali L-lizin je esencialna aminokislina,  kar pomeni, da jo človeško telo nujno potrebuje, a je ne proizvaja samo. Zato jo je treba dovajati s hrano in dodajati v obliki prehranskih dopolnil.  L-lizin je nujno potreben za rast ter produkcijo karnitina, ki je potreben, da se maščobe pretvarjajo v energijo, tako, da jih porabimo namesto skladiščimo.

Poleg tega tudi znižuje holesterol in pomaga telesu pri absorpciji kalcija in nastajanju kolagena. Kolagen je osnovno podporno tkivo telesa, vključno s kožo, kar pomeni, da posredno tudi zavira staranje.

L-lizin dobite tukaj.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.