Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Članica klana KarJenner ponovno noseča

9. sep 2021 14:14
0

Oglasno sporočilo

Najmlajša članica klana KarJenner in zvezdnica resničnostnega šova, Kylie Jenner, je potrdila, da je ponovno noseča. To je objavila na svojem Instagram profilu, kjer je objavila kratek video, kjer je videti pozitiven test nosečnosti.

Otroka pričakuje s Travisom Scottom in sicer tri leta in pol po tem, ko sta prvič postala starša hčerki Stormi Webster. To izkušnjo je Kylie opisala kot “lepo, močno, življenje spreminjajočo.”

Video, ki ga je Kylie objavila na Instagram, kaže, kako je naredila sonogram skupaj s Scottom in Stormi; pa tudi kako je Stormi prenesla novico babici Kris Jenner. “To je eden najsrečnejših trenutkov v mojem življenju,” Kris pove v videu.

O tem, da naj bi bila zvezdnica noseča, so že poročali razni mediji v avgustu, a jih nihče ni jemal resno. Da je hči noseča, je potrdil tudi oče Kylie, ki se je medtem sicer spremenil v žensko, Caitlyn Jenner, in ki kandidira za guvernerko Kalifornije. Kylie Jenner je sicer v preteklosti že povedala, da si želi več otrok.

“Tako zelo si jih želim še; pravzaprav o tem razmišljam vsak dan,” je povedala lani oktobra. Torej se bo velikemu KarJenner klanu pridružil še en član: sestra Kim ima štiri otroke; Kourtney ima tri in Khloe enega.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Prednost predstavljenih kosov je v tem, da so klasični, zatorej se v nakup splača investirati malce več časa in denarja. Nosile jih boste lahko večno.