Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Koromač blaži simptome menopavze

23. maj 2017 12:40
0

Oglasno sporočilo
Če so na vašem jedilniku stvari kot so mleko in mlečni izdelki, sladkor, pšenica in izdelki ki jo vsebujejo in na sploh veliko žitaric; ter hrana, ki ni ekološko pridelana, potem se bo to prej ko slej začelo poznati na vašem zdravju.
 
 
Če pa vaša prehrana temelji na zelenjavi in sadju ekološke pridelave, potem si lahko obetate zdrave in vitalnost še v pozno starost. To pa še ni vse: hrana dejansko tudi zdravi. Poleg super hrane obstaja še mnogo živil, ki dejansko zdravijo – med njimi je tudi koromač. Poleg tega, da blagodejno vpliva na prebavne težave in PMS, so raziskave pokazale tudi, da blaži simptome menopavze (namig: tudi ostala ekološko pridelana zelenjava jih blaži, medtem ko jo v prvem odstavku našteta 'hrana' poslabšuje).
 
Med drugim vpliva na težave v menopavzi kot so vročinski oblivi, nespečnost, suhost nožnice, bolečine v mišicah in sklepih, razdražljivost, utrujenost, depresivnost in anksioznost. Vsebuje namreč eterična olja in fitoestrogene sestavine – sestavine, podobne estrogenu, ki imajo ugoden vpliv na mnoge simptome menopavze.
 

PREBERITE TUDI: Ženske v menopavzi ne potrebujejo zdravljenja

 
Koromač je tako še ena stvar poleg siceršnjega zdravega načina življenja (kakovostna prehrana, redno gibanje, čim manj stresa in dober spanec), ki lahko ne le olajša simptome menopavze, temveč izboljša splošno počutje, zdravstveno stanje in vitalnost. Kot tak je idealna 'alternative' sintetični nadomestni hormonski terapiji, ki ima mnoge stranske učinke. Seveda pa je za tovrstni učinek potrebno koromač uživati vsak dan.
Raziskava je bila objavljena v strokovni publikaciji Menopause.
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstajajo modni trendi, ki pridejo in gredo. In obstaja večna klasika, ki je neminljiva in ženstvena. Nezgrešljiv nakup.