Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Končno spremembe: čedalje več manekenk v zrelih letih v oglasnih kampanjah

11. sep 2014 11:40
0

Oglasno sporočilo

...  svojo novo oglasno kampanjo za novo tekočo podlago izbrala supermodel devetdesetih, 49-letno Lindo Evangelista. Manekenka bo tako predstavljala dva nova izdelka iz kolekcije ličil Dolce & Gabbana in sicer podlago za ličenje The Primer in tekoči puder The Perfect Reveal Lift Foundation.

Odločitev za manekenko, ki bo kmalu dopolnila 50 let, nakazuje na čedalje večje zahteve uporabnic – resničnih žensk – po zrelih ženskah v oglasih za izdelke, namenjene njim. Le kakšen ima namreč smisel, da se za oglaševanje izdelka, namenjenega zrelim ženskam, najame 20-letno manekenko?

Linda, ko so ji nanašali novo tekočo podlago The Perfect Reveal Lift Foundation in med snemanjem oglasa:

Poleg Dolce & Gabbana pa so se za podobne poteze odločili tudi pri mnogih drugih modnih in kozmetičnih hišah – tako je npr. Marc Jacobs naznanil, da so najeli 65-letno Jessico Lange in pri Nars-u so se odločili za 68-letno Charlotte Rampling. Tudi pri MAC-u so sporočili, da pripravljajo kolekcijo v sodelovanju z Brooke Shields – vse to so odločitve, ki pomenijo velik korak naprej od najemanja manekenk v najstniških letih. Upajmo le, da ne bodo zgleda pokvarili s prekomernim retuširanjem fotografij za oglasne kampanje, saj se s tem izniči celoten namen.

Kaj meniš o tovrstnih potezah modnih oblikovalcev in kozmetičnih hiš?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  • Dow* 20. sep 2021 20:00
   dobra
  • Dow* 20. sep 2021 17:09
   super
  • Dow* 20. sep 2021 17:04
   v redu
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Prednost predstavljenih kosov je v tem, da so klasični, zatorej se v nakup splača investirati malce več časa in denarja. Nosile jih boste lahko večno.