Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Končno je znano: To so najsrečnejša in najtežja leta v zvezi

5. sep 2022 8:19
0

Oglasno sporočilo

... s tem se okoli 40,7 % evropskih porok konča z ločitvijo v manj kot 10 letih. Študija Slaterja in Gordona Lawyers je ugotovila, katero leto zakona je najsrečnejše in katero najtežje.

3. leto

Obstaja mnenje, da ljubezen živi le 3 leta. Nato se par razide ali pa njun odnos postane manj idealen kot prej. V resnici so ljudje po 3 letih zveze bolj nagnjeni k sprejemanju partnerjevih slabosti in se tako počutijo bolj udobno. Pogosto se tudi zgodi, da se par v tretjem letu skupnega življenja odloči za otroka. Posledično postane njun odnos močnejši. Tretje leto zakona velja za najsrečnejše. 

5. leto

Prve prave težave se lahko začnejo že v petem letu družinskega življenja. V tem obdobju so otroci še majhni in zahtevajo veliko pozornosti. To je zelo težko združiti z delom, gospodinjstvom in drugimi vsakodnevnimi težavami.

Po petih skupnih letih začnejo pari razmišljati o ločitvi in ​​se obrnejo na odvetnike ali svetovalce. To leto naj bi bilo najtežje.

7. leto

Če par ostane skupaj po 5 letih zakona, potem ga čaka še ena ovira, ki jo mora premagati. Gre za sedmo leto družinskega življenja, ki ga strokovnjaki imenujejo "sedemletno srbenje". V tem času družinsko življenje postane rutina. Možne so tudi finančne težave, težave z varstvom otrok in prepiri glede delitve gospodinjskih obveznosti. To je zelo zapleteno obdobje. Če bo zakoncema uspelo prebroditi to z roko v roki, bo pred njima močan in srečen zakon. 

PREBERITE TUDI: Kako izgleda nesrečna zveza

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Izraz "osebni slog" je modni žargon, ki se pogosto pojavlja. Ampak kaj pravzaprav pomeni?