Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V Sloveniji se šušlja o novi nogometni romanci [NAGRADNA IGRA]

4. feb 2019 12:12
2

Oglasno sporočilo

Konec lanskega leta je izpod peresa slovenske avtorice, ki se javnosti predstavlja pod psevdonimom A. B. Krooss, na knjižne police prišel nov ljubezensko-erotični roman krOg. Gre za lahko berljivo, a izjemno zanimivo zgodbo lepe mlade angleške odvetnice ter dveh nogometnih zvezdnikov. Prvi prihaja iz Španije in predstavlja ikono odločnega 'latino ljubimca'. Tisti, ki so že imeli priložnost prebrati knjigo, so zaznali neverjetno podobnost glavnega akterja s portugalskim nogometnim fenomenom Ronaldom.

Drugi v moški dvojici je nemški nogometaš, ki je karakterno povsem drugačen od strastnega Španca, a prav tako neustavljivo privlačen. Med tremi posamezniki se splete posebna vez, ki na nek način provokativno premika bralčeve meje dovoljenega in družbeno sprejemljivega.

Bralka Urška Š. bi knjigo priporočila predvsem ženskam, ki imajo ustaljeno življenje oziroma se na to šele pripravljajo. Pravi, da jim bo krOg odprl nov, mogoče še nepoznan svet, in jih opozoril na nove priložnosti izven okvirjev vsakdanjega življenja, ki je povečini monotono in dolgočasno.

Da je omenjega knjiga nekaj posebnega, je prepričana tudi bralka Tamara G., ki je skozi celotno zgodbo ostala v pričakovanju. Ko je že mislila, da se bo nekaj zgodilo, se je kar naenkrat pojavil velik preobrat v zgodbi. Ko si bralec v mislih ustvari nek scenarij, kako bi se situacija lahko razpletla, ga preseneti nepričakovano. Njo je knjiga posrkala vase ravno zaradi dinamike dogajanja.

Nenavadna erotična zgodba nas popelje po ekskluzivnih destinacijah širom sveta in poskuša podati vpogled v življenje bogatih ter slavnih ljudi. Glavne junake pot pripelje celo v Slovenijo, kjer si privoščijo oddih na eni izmed bolj elitnih lokacij, ki jih premore naša prelepa država. Knjiga je primerna tako za moške kot tudi za ženske in predstavlja odlično idejo za darilo.

Nagradna igra

Planet Lepote svojim obiskovalkam podarja 3 izvode knjige krOg avtorice A. B. Krooss. Za sodelovanje odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Kaj je za vas ljubezen?

Nagradna igra potek do vključno četrtka, 7. 2. 2019. Srečne izžrebanke bomo objavili v ponedeljek, 11. 2. 2019 v komentarju na to objavo.

* Izbrana članica, ki v roku 5 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, izgubi pravico do nagrade.

2

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Tanja

   • 12. feb 2019 16:16

    Drage Planetke, hvala za sodelovanje! Nagrade prejmejo naslednje članice Planeta Lepote, ki so odgovorile na portal, mobilno verzijo ali FB:
    Jolanda (MPL)
    Bruneta (PL)
    Ana Sajovic (FB)

    Iskrene čestitke Heart

    Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. Smile

   0
   • Bruneta

   • 4. feb 2019 12:56

    Ljubezen je imeti rad samega sebe, se spoštovati, si znati odpustiti….Ko si to sposoben, lahko daješ ljubezen tudi drugim...ljudem, živalim, naravi.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če rade prilagajate barvo las glede na trende in letne čase, potem je čas za spremembo.