Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V Sloveniji se šušlja o novi nogometni romanci [NAGRADNA IGRA]

4. feb 2019 12:12
2

Oglasno sporočilo

Konec lanskega leta je izpod peresa slovenske avtorice, ki se javnosti predstavlja pod psevdonimom A. B. Krooss, na knjižne police prišel nov ljubezensko-erotični roman krOg. Gre za lahko berljivo, a izjemno zanimivo zgodbo lepe mlade angleške odvetnice ter dveh nogometnih zvezdnikov. Prvi prihaja iz Španije in predstavlja ikono odločnega 'latino ljubimca'. Tisti, ki so že imeli priložnost prebrati knjigo, so zaznali neverjetno podobnost glavnega akterja s portugalskim nogometnim fenomenom Ronaldom.

Drugi v moški dvojici je nemški nogometaš, ki je karakterno povsem drugačen od strastnega Španca, a prav tako neustavljivo privlačen. Med tremi posamezniki se splete posebna vez, ki na nek način provokativno premika bralčeve meje dovoljenega in družbeno sprejemljivega.

Bralka Urška Š. bi knjigo priporočila predvsem ženskam, ki imajo ustaljeno življenje oziroma se na to šele pripravljajo. Pravi, da jim bo krOg odprl nov, mogoče še nepoznan svet, in jih opozoril na nove priložnosti izven okvirjev vsakdanjega življenja, ki je povečini monotono in dolgočasno.

Da je omenjega knjiga nekaj posebnega, je prepričana tudi bralka Tamara G., ki je skozi celotno zgodbo ostala v pričakovanju. Ko je že mislila, da se bo nekaj zgodilo, se je kar naenkrat pojavil velik preobrat v zgodbi. Ko si bralec v mislih ustvari nek scenarij, kako bi se situacija lahko razpletla, ga preseneti nepričakovano. Njo je knjiga posrkala vase ravno zaradi dinamike dogajanja.

Nenavadna erotična zgodba nas popelje po ekskluzivnih destinacijah širom sveta in poskuša podati vpogled v življenje bogatih ter slavnih ljudi. Glavne junake pot pripelje celo v Slovenijo, kjer si privoščijo oddih na eni izmed bolj elitnih lokacij, ki jih premore naša prelepa država. Knjiga je primerna tako za moške kot tudi za ženske in predstavlja odlično idejo za darilo.

Nagradna igra

Planet Lepote svojim obiskovalkam podarja 3 izvode knjige krOg avtorice A. B. Krooss. Za sodelovanje odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Kaj je za vas ljubezen?

Nagradna igra potek do vključno četrtka, 7. 2. 2019. Srečne izžrebanke bomo objavili v ponedeljek, 11. 2. 2019 v komentarju na to objavo.

* Izbrana članica, ki v roku 5 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, izgubi pravico do nagrade.

2

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Tanja

   • 12. feb 2019 16:16

    Drage Planetke, hvala za sodelovanje! Nagrade prejmejo naslednje članice Planeta Lepote, ki so odgovorile na portal, mobilno verzijo ali FB:
    Jolanda (MPL)
    Bruneta (PL)
    Ana Sajovic (FB)

    Iskrene čestitke Heart

    Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva. Smile

   0
   • Bruneta

   • 4. feb 2019 12:56

    Ljubezen je imeti rad samega sebe, se spoštovati, si znati odpustiti….Ko si to sposoben, lahko daješ ljubezen tudi drugim...ljudem, živalim, naravi.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 8 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.