Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kitajske medicinske sestre so delile fotografije, kako izgledajo po boju s corona virusom

10. feb 2020 9:11
0

Oglasno sporočilo

...  utrujeno, izmučeno in potrebuje počitek. Nekatere medicinske sestre so se opogumile in na družbenih omrežjih delile fotografije, ki prikazujejo, kakšni so njihovi obrazi po večurnem nošenju zaščitnih mask. To je resničnost zdravnikov in ostalega osebja, ki delajo v Wuhanu in se bojujejo z novim virusom. Na obrazu imajo odtise in modrice zaščitne opreme, ki jih morajo nositi neprekinjeno, da se ne okužijo.

Fotografije, ki so mnoge pustile brez besed, prikazujejo ne samo rane na obrazu, ki so ostale zaradi nošenja potrebne zaščitne opreme, temveč tudi fizično in duševno izčrpanost zdravstvenega osebja. Objave, ki so jih delili na Twitterju, so se množično razširile na družbenih medijih in uspešno razkrile davek, ki ga prevzemajo zdravniki in vso medicinsko osebje, da lahko skrbijo za bolnike okužene z virusom.

Kitajski mediji poročajo, da medicinsko osebje v epicentru virusa v Wuhanu trenutno dela non-stop. Številni uslužbenci naj bi bili tako izčrpani, da zaspijo na svojih bolniških stolih ali tleh, preden vstanejo in začnejo še eno naporno smeno.

PREBERITE TUDI: Naravna sredstva za boj proti prehladu in gripi

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.