Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kiehl’s na voljo v Sloveniji (Ljubljana, Maxi)

23. okt 2018 9:41
0

Oglasno sporočilo

Kiehl’s Since 1851, legendarna newyorška lekarna in proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las, je 10. oktobra odprl svoja vrata v Ljubljani. Priljubljeno in svetovno znano blagovno znamko bo mogoče dobiti na kozmetičnem oddelku v Maxiju.

Kiehl’sova klasična dediščina in posvečanje kupcem sta bistvo vsakega izdelka ter storitve v 162 let dolgi zgodovini podjetja. Vse, od raziskovanja sestavin in preizkušanja varnosti izdelkov do notranje ureditve lokalnih trgovin, je podrejeno individualnim potrebam kupcev v lokalnih skupnostih. V mislih imamo vedno naslednji cilj: odgovoriti na želje kupcev v skrbno urejenem, poučnem prostoru z dokazano učinkovitimi izdelki za nego, ki jih z velikim veseljem uporabljajo naši zvesti kupci po celem svetu. 

V vseh Kiehl’sovih trgovinah se načela klasične lekarne prepletajo s sodobnimi elementi, ki odražajo posebnosti posamezne skupnosti in častijo začetke podjetja v newyorški četrti East Village. Že pri vhodu v edinstveni prostor se obiskovalci seznanijo z dolgo zgodovino in ekscentričnim značajem podjetja: povsod je mogoče videti sledi dolge Kiehl’sove tradicije, vključno s fotografijami prvotne lokacije glavne trgovine v New Yorku, družine ustanovitelja in ekspedicij pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Zgodovinski elementi presenečajo in navdušujejo kupce, ki si lahko ogledajo tudi Kiehl’sovo znano okostje 'Mr. Bones'. V svetu ne obstajata dve popolnoma enaki trgovini, prav vse prodajalne pa izžarevajo Kiehl’sovo bogato lekarniško tradicijo. 

Kiehl’sova trgovina v Ljubljani, ki se nahaja na eni najboljših lokacij, kjer se družabno življenje odvija že 47 let, v prodajnem prostoru pravkar prenovljenega pritličja Maxija, bo v lokalno skupnost vnesla delček prvotne newyorške lekarne.

"Izjemno veseli smo, da bomo z našo prvo Kiehl’sovo trgovino v Sloveniji izpolnjevali želje skupnosti mesta Ljubljana in slovenskih strank. Vedno se trudimo, da naše ljube izdelke ponujamo z veliko pozornostjo in skrbjo za individualne potrebe kupcev, kar odraža našo dolgoletno lekarniško tradicijo," je povedala Cheryl Vitali, Kiehl’ova glavna direktorica za svetovne trge.

Tako kot v ostalih Kiehl’sovih trgovinah bomo tudi na našem prodajnem mestu v Ljubljani podpirali pobudo "Preizkusite, preden kupite", s katero smo pred 29 leti začeli v glavni trgovini v New Yorku, nanaša pa se na enostavno vračilo izdelkov z zagotovljenim vračilom denarja. S tem se je Kiehl’s jasno ločil od konkurence in dosegel prepoznavnost na trgu ter pridobil zveste oboževalce. 

"Kiehl’s verjame v učinkovitost svojih formul in vlaga veliko truda v to, da režime nege oblikuje skladno z individualnimi potrebami kupcev. Naša dolgoletna lekarniška tradicija in visoka raven storitev se odražata v programu deljenja velikih količin brezplačnih vzorcev. Naša misija je zadostiti potrebam kupcev v skladu z njihovimi individualnimi željami in navedene težnje se že leta izvajajo nadvse uspešno," je izjavila Cheryl Vitali, Kiehl’sova glavna direktorica za svetovne trge.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vprašanje, ki si ga je tekom življenja verjetno zastavila večina, ki se redno ali občasno rekreira.