Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razkrivamo 4 barve, ki bodo moderne v naslednjih letih

10. jul 2018 8:20
0

Oglasno sporočilo

Se spomnite, ko je na prestol barv prišla milenijsko roza? Barve morda ne veste po imenu, poznate pa jo zagotovo. To je nov odtenek roza barve, ki je osvojil ne le modni svet, temveč tudi predmete in socialna omrežja. Prazaprav je to pastelni odtenek roza barve, ki se je kot trenden obdržal vrsto let, saj je to tudi izjemno fotogenična barva.

PREBERITE TUDI: Ultra vijolična, barva leta 2018!

Millenium pink:

Letos bodo moderne te 4 barve

Oranžna

Oranžna je nova roza. Barva je bila prisotna na vseh modnih pistah 2018 (še posebej je bila vidna na pistah znamk Marc Jacobs, Calvin Klein in Tom Ford). Je pravo nasprotje milenijski roza; je drzna, drugačna in bolj poredka.

Melodramatična vijolična

Ime trendni barvi je postavila pevka Lorde, ko je nastopila na Mtv podelitvi nagrad v vijolični barvi obleke. Ker je bil njen zadnji album poimenovan 'Melodrama', se je barve prijelo ime melodramatična vijolična. Ime barvi pravzaprav pristaja, saj je barva, ki daje vtis hkrati žalosti in veselja.

Gen-Z rumena

Tako kot vsi odtenki rumene, je tudi to barva, ki dvigne razpoloženje in poudari poletni ten kože. Gen-Z rumena je dobile ime, ko je urednica tujega portala Man Repeller, Haley Nahman, tako poimenovala ta odtenek. Ta odtenek rumene naj bi bil namreč priljubljen pri mlajši generaciji, dobro pa jo je nosila tudi Greta Gerwig na Oskarjih 2018.

Neo Mint

Ta pastelni odtenek zelene bo menda nadvse priljubljen. Ključ do uspeha naj bi bilo to, da je to barva, ki jo lahko nosita oba spola.

PREBERITE TUDI: Greenery, barva leta 2017!

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • numi pred 3 dnevi
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sem od nekdaj sodila med ljudi, ki jim ne zdravje, ne videz nista bila samoumevna.