Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kate Winslet vsem zrelim ženskam pošilja močno sporočilo

11. dec 2022 11:58
0

Oglasno sporočilo

Kate Winslet želi, da bi ženske v 40. letih sprejele svojo notranjo zapeljivost in lepoto.

Z oskarjem nagrajena igralka je bila gostja v nedavni oddaji BBC-jevega podkasta Woman's Hour in je spregovorila o tem, kako pri 47 letih slavi svojo lepoto in si želi, da bi to storile tudi druge ženske.

"Stopala me tako bolijo, da sem si pravkar sezula čevlje," pravi Kate. "Stara sem 47 let, nekateri deli ne delajo več tistega, kar si želiš. Nekaj čudovitega je v tem, da si rečeš: 'No, tako pač je, kajne?"

Nadaljevala je: "Vendar mislim, da ženske v 40. letih, zagotovo sredi 40. let, razmišljajo: "No, to je začetek propadanja in stvari se začnejo spreminjati, bledeti in drseti v smeri, v katero ne želim, da bi šla. Jaz pa sem se odločila, da ne."

"Postanemo bolj ženske, bolj močne, bolj seksi," je dejala. "Bolj se vživimo vase, imamo priložnost govoriti in izraziti svoje mnenje ter se ne bati, kaj si ljudje mislijo o nas. Mislim, da je to neverjetno. Gremo, dekleta, bodimo v svoji moči. Zakaj ne? Življenje je prekleto kratko."

Igralka je še dodala: "Mislim, da obstaja veliko mitov o popolnosti in igralkah, ki so ves čas videti popolne. In meni je pomembno biti resnična in pripovedovati zgodbe, ki so resnične in prihajajo z mesta integritete."

PREBERITE TUDI: Sladko maščevanje Kate Winslet in njena ljubosumna hči

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?