Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kate Middleton se zaradi "boja z rakom" do konca leta ne bo pojavljala v javnosti

1. jun 2024 18:20
0

Oglasno sporočilo

"Veliko ljudi, ki sodelujejo pri načrtovanju, mora vedeti, kaj bodo vsi naročniki počeli veliko vnaprej," je v petek pojasnil kraljevi vir. "Povedali so mi, da je Katein dnevnik za letošnje leto prazen. Nič ni načrtovano. Torej se do konca leta ne bo pojavila v javnosti."

Domnevni prijatelj valižanske princese in njenega moža, princa Williama, je časopisu povedal tudi, zakaj Middletonova v tem času daje prednost predvsem svojemu duševnemu zdravju. "Njena ključna naloga je, da se izogiba vsakršnemu stresu ali tesnobi in da se ukvarja z izboljšanjem stanja," je dodal sogovornik.

"Takoj ko se bo končala šola, bosta odšla v Sandringham." Middletonova naj bi čas z otroki in sorodniki preživela v Anmer Hallu v Norfolku v Angliji.

Starši, katerih otroci prav tako obiskujejo isto šolo kot Middletonovi otroci, so povedali, da matere treh otrok v zadnjih mesecih niso videli na športnih tekmah ali šolskih dogodkih, vendar pa naj bi se princesa zjutraj prikradla na nekaj izletov.

Dvorni uslužbenec je potrdil, da Middletonova "nadaljuje okrevanje doma", in dodal: "Še naprej potrebuje prostor in čas, da bi dala prednost svoji zasebnosti, kot je povedala v videoposnetku."

Poseben vir je delil, da ne bi bili presenečeni, če bi princesa svojim oboževalcem v nekem trenutku posredovala še eno digitalno posodobitev. "Ne izključujem še enega video sporočila, v katerem bi državo seznanila s svojim zdravjem," je dejal notranji vir. "To se je izkazalo za zelo učinkovit način, da se teoretiki zarote držijo nazaj."

Priljubljena bodoča kraljeva soproga je javnost nazadnje nagovorila 22. marca, ko se je oglasila v sumljivem v videoposnetku, ki so ga poznavalci označili za globoki ponaredek.

Pred to napovedjo naj bi bila princesa leta 2024 v javnosti videna le dvakrat; prvič so jo videli 4. marca, ko so jo opazili, kako sedi na sovoznikovem sedežu črnega Audijevega SUV-ja, medtem ko se je njena mama Carole Middleton vozila v bližini gradu Windsor; nato naj bi jo skoraj dva tedna pozneje videli nasmejano, ko je bila 16. marca z Williamom na kmečki tržnici.

Poznavalci so tudi ta dva posnetka označili za nepristna, profesionalna agencija za fotografije pa je objave kraljeve družine označila "neverodostojne".

Middletonova se je nazadnje dejansko pojavila v javnosti decembra 2023, ko je na božični dan opravila bogoslužje v cerkvi. Vsa ugibanja javnosti pa so, jasno, označili za 'teorije zarote'.

PREBERITE TUDI: Uradno: Po škandalu s fotografijo Kate Middleton kraljeva palača izgubila vse zaupanje javnosti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.