Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kate Middleton je preko modne izbire poslala močno sporočilo

8. dec 2022 11:58
0

Oglasno sporočilo

Na drugi letni podelitvi nagrade Earthshot v Bostonu, ki sta jo ustanovila princ William in sir David Attenborough, je Kate Middleton nosila zeleno obleko Solace London, izposojeno pri britanskem modnem podjetju Hurr.

Da si je Kate Middleton obleko izposodila, pove veliko; namesto da bi kupila povsem novo obleko, se je odločila za bolj trajnosten in cenovno dostopen način oblačenja. V nedavnem poročilu je podjetje Rent the Runway ocenilo, da je njihov model izposoje od leta 2010 zmanjšal proizvodnjo oblačil za 1,3 milijona kosov. Pri tem so prihranili 67 milijonov galon vode in 44,2 milijona kilogramov emisij CO2.

PREBERITE TUDI: Ta jakna je najbolj dragocena modna naložba Kate Middleton

Tudi sveža zelena barva je bila zelo pomenljiva, saj je ta odtenek pogosto najbolj povezan z zemljo in okoljskimi vprašanji.

Middletonova je obleko kombinirala s smaragdno in diamantno ogrlico, ki je nekoč pripadala princesi Diani. Kate se v zadnjem času čedalje pogosteje odloča za nošenje kosov, ki so pripadali njeni pokojni tašči, ki je bila tudi zadnja oseba z nazivom valižanske princese. Ker Middletonova še naprej vstopa v to vlogo, deluje, da se s takšnimi subtilnimi pokloni poklanja ljubljeni ženski pred njo.

Starejši člani kraljeve družine se pogosto oblačijo s skrbnim namenom; na primer tako, da na potovanjih v tujino nosijo oblačila lokalnih modnih oblikovalcev. Vendar je princesa pokazala, da dobro razume "učinek Kate", ki pomeni, da so kosi, ki jih obleče, nemudoma razprodani; enako velja za podobne kose.
Upajmo, da bo tudi njeno okolju prijazno dejanje dobilo čim več posnemovalk.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton oživila ta ljubek, klasični vzorec, ki ga je nosila že v preteklih letih

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če sanjate o tem, da bi vsak dan jedli čokolado, imate zdaj izgovor – oz. kar 10 njih.