Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Karl Lagerfeld X L’oreal Paris – eno izmed zadnjih sodelovanj s podpisom modnega genija

9. okt 2019 12:27
0

Oglasno sporočilo

Karl Lagerfeld in L’Oreal Paris, dve legendarni znamki iz Pariza, namenjeni lepoti, sta združili moči in ustvarili omejeno izdajo ličil, ki v novembru prihaja na naše tržišče. Povezani s francoskim poreklom, tako Karl Lagerfeld, kot L’Oreal Paris, delita vizijo, ki temelji na eleganci, stilu in nenehnih inovacijah. Karl je nekoč izjavil: "Jutri sem lahko popolno nasprotje tega, kar sem danes" – in namen kolekcije je vzbuditi prav ta občutek.

Neposredno pred smrtjo je bil Karl vključen v začetne faze razvoja kolekcije, nato pa so njegovi bližnji sodelavci nadaljevali tesno sodelovanje z blagovno znamko L’Oreal Paris na način, da je vsak proizvod ostal zvest njegovi kreativni viziji. L’Oreal Paris s spoštovanjem časti spomin na Karla Lagerfelda – ta kolekcija ČASTI NJEGOVO DELOVANJE s sloganom – V vseh od nas je nekaj Karla.

Karl Lagerfeld: Vse, česar do sedaj niste vedeli o modni ikoni vseh časov

"Želel bi si, da me ljudje pomnijo kot edini fenomen v modi," je brez skromnosti predstavil svojo ambicijo Karl Lagerfeld.

Bil je fenomen v svetu mode in izven njega. Prebudil je pariški šik in nam globoko v spomin vrezal pomen resnične sofisticiranost in obenem pripeljal visoko modo na same ulice mesta. Svet bo za vedno pomnil njegovi modni reviji na Kitajskem zidu ter tisto med policami trgovine. Na njegovih modnih revijah je bilo možno vse – tudi rekonstrukcija Eiffel-ovega stolpa in 'lansiranje' rakete v naravni velikosti. Seznam stvari, s katerimi nas je presenal izven modnih pist, je še daljši. V morju vseh, bomo izpostavili nekaj manj poznanih.

Od karikatur do emoji-jev

Želel je, da postane karikaturist in ustvarja risanke, ampak je tako zelo oboževal modo, da je svojo karierno pot usmeril na to stran. Svoje risalne sposobnosti je izkoristil tako, da je ustvaril EmotiKarl – serijo emoji-ev, ki so vsebovali njegovo značilno silhueto, z različnimi izrazi na obrazu; roke v rokavicah in tudi nasmejano ter žalosten obraz ljubljene mačke Choupette.

S senčili za veke je barval ilustracije

Karl Lagerfeld je oboževal kozmetične proizvode, vendar je ličila dojemal kot način izražanja. Še bolj zanimivo je bilo, da je oboževal senčila za veke in to predvsem zaradi ilustracij! S senčili je dopolnil barve v svojih skicah.

Hladilnik za kozmetične proizvode

Leta, preden je mali hladilnik za shranjevanje kozmetičnih proizvodov za nego kože postal hit med lepotnimi blogerkami, je Karl že posedoval enakega v svoji kopalnici. Oboževal je zdrav sijaj kože in ji z nego posvečal veliko pozornosti. Zaradi tega je prenehal z izhodi na sonce in je ves čas nosil rokavice, da bi tako zaščitil kožo na njih.

Knjige kot ena izmed najpomembnejših stvari v življenju modne ikone

Karl Lagerfeld je oboževal knjige, imel je osebno kolekcijo z več kot 300 tisoč naslovi. Zaradi tega ni čudno, da je Karl snemal kampanje za svoje kreacije prav v osebni knjižnici, specifični po tem, da so knjige zložene horizontalno. Kot je sam povedal, razlog za to je praktičnost – naslov je lažje prebrati, kadar je knjiga položena horizontalno.

Karlicizmi – citati modne ikone

"Osebnost se prične tam, kjer se neha primerjava."

"Eleganca je drža. Način premikanja."

"Moda je igra, ki jo je potrebno igrati povsem resno."

"Sončna očala so kot senčilo za veke, z njimi je vse videti lepo."

"Moj največji luksuz je to, da nikomur ne dolgujem opravičila."

"Moje noge so trdno na tleh, samo ne na tem svetu."

"Zadrži najboljše, vse ostalo pozabi."

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj ko je minilo že kar nekaj časa od začetka epidemije, lahko bolj v miru, trezno in odgovorno in bolj od daleč pogledamo na vso situacijo. Izkazalo se je, da so bili epidemiološki modeli za covid-19 napačni.