Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kakšne bodo novembrske energije?

2. nov 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Upočasnili smo in pogledali, kje smo in kam gremo. V novembru bosta retrogradna dva planeta: Merkur in Venera, kar bo na nas delovalo bolj umirjeno, saj se bomo tudi sami pripravljali na zaključek leta.

PREBERITE TUDI: Retrogradna Venera (5. 10. 2018 – 16. 11. 2018) bo pritisnila na razmerja

Konec oktobra smo najbolj občutili težo retrogradne Venere, ki bo svoje retrogradno gibanje končala 16. novembra. Na ta dan se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje, kar bo trajalo vse do 6. decembra. Kot kaže, vesolje zares želi, da se upočasnimo in zamislimo, preden nadaljujemo naprej. Dobra novica je, da do marca 2019 ne bomo imeli planetov v retrogradnem gibanju. 

Dobre novice

 • 7. novembra bo mlada luna v znamenju škorpijona, ki prinese tudi nekaj razumevanja in rešitev za stvari, ki so se zgodile okoli polne lune v oktobru. Stvari se bodo premaknile naprej in prostor bo tudi za odpuščanje.
   
 • 8. novembra se bo zgodila zanimiva stvar, ki nam bo prinesla pozitivno energijo. Jupiter takrat namreč odide iz znamenja škorpijona in vstopi v znamenje kozoroga. To je vsekakor izjemno dober aspekt. Ko je Jupiter v kozorogu, se namreč počutimo polni upanja, pozitivno in energično.
   
 • 11. november bo imel numerološko gledano, posebno energijo,saj je seštevek številk v datumu 111111, kar prinese ogromno spiritualno prebujenje in odklene mnogo vrat v duhovni svet. Povečana čutnost, zavedanje in odličen čas za kreiranje; čas za manifestacije, meditacije, povezovanje z vodniki in razmislek o ciljih.
   
 • 23. novembra bo polna luna v znamenju dvojčkov, kar pomeni zelo čutno polno luno, ki bo prinesla odpuščanje in bo manj intenzivna kot oktobrska.

Mesec se bo končal z intenzivnimi pozitivnimi energijami, ko se srečata sonce in Jupiter, ki bosta na nas posvetila z veliko pozitivne energije za vse na planetu. November bo mesec z veliko intenzivnimi kozmičnimi energijami, kjer se bodo sprostile naše bolečine in kjer bo posijalo sonce.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur: 4 nasveti za karierno področje

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 23 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.