Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kakšne bodo junijske energije?

31. maj 2019 8:00
0

Oglasno sporočilo

3. junij bo mlaj v znamenju dvojčkov, kar bo pomenilo, da bo osrednja tema komunikacija. Dobili bomo priložnost, da gremo skozi dejstva in številke, da bi se prebili do naše resnice.

PREBERITE TUDI: 11 znakov, ki kažejo na to, da ste stara duša z veliko preteklimi življenji

Resnica je subjektivna. Vsi gledamo na življenje in dogodke, ki se odvijajo skozi barvne leče naše lastne percepcije, in pod vplivom mlaja v dvojčkih se bomo morali odločiti, ali bomo sprejeli to, za kar smo verjeli, da je resnično, ali pa bomo spremenili mnenje. Mlaj je tudi odličen čas, da premislite o svojih namerah in o tem, kaj želite obdržati ob sebi in česa ne.

Mars

Od 20. aprila je bilo čutiti energije Marsa; njegova energija je bila močnejša in intenzivnejša kot običajno. Bili ste razdražljivi in hitre jeze. Preverite, kaj so bili sprožilci jeze. Zdaj, v juniju, se bodo energije umirile, zato se boste lahko sprostili. 
Spomnite se, kaj se je dogajalo okoli 19. In 20. maja, in ugotovili boste, pri čem vas je spodbujal Mars.

Luna

17. junij bo polna luna v kozorogu, kar pomeni čudovite energije. Nežno nas bo potisnilo v pravo smer, zato bodite pozorni, tokratna polna luna nas bo pripravljala ne nekaj, kar se bo zgodilo v juliju.

Solsticij s soncem v raku

21. junija bo sonce v raku naznanilo solsticij in s tem poletje. Sonce v raku pomeni, da se moramo poglobiti vase in energijo usmeriti v stvari, ki nas izpolnjujejo in ne v stvari, ki nam jemljejo energijo. To je čas za vse nas, da stopimo v stik s svojim srcem, z močjo in modrostjo, ki lahko izvira iz naših čustev. Naša čustva so lahko GPS za našo dušo, zato je pomembno, da jih spoštujemo in sprejmemo. Predelati in soustiti moramo čustva, ki jih ne želimo, in pozdraviti čustva, ki jih želimo.

Neptun

Istega dne se bo Neptun obrnil v retrogradno gibanje, to pa bo že četrti planet v retrogradnem gibanju. Neptun je planet umetnosti, ustvarjalnosti, magije in duhovnosti. Predstavlja tudi tančico med iluzijo in resničnostjo. Neptunova energija je pravzaprav precej močna skozi ves mesec junij, in čeprav je retrogradna, nam bo pomagala, da razvrstimo področja naših življenj, za katere se počutimo malo megleno ali zmedeno.

To je čudovit čas za beleženje in dokumentiranje vaših občutkov ali sanj, saj bodo ti vpogledi prišli prav, ko bomo potovali pod energijo Neptuna.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
   • lalalaand je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Na poletje se pripravljam tako, da poskušam čimbolj zdravo jesti, torej čim manj predelane hrane in čimveč zdrave in sveže hrane. Poleg tega se poskušam čimveč gibati.

    Moja poletna nega kože obvezno vsebuje kremo z spf, brez katere ne morem ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.