Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Planeti napovedujejo, da bo julij pester mesec

6. jul 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Trenutno je dogajanje na nebu tako zanimivo, da bomo imeli pester mesec. 13. 7. 2018 bo sončev mrk, 27. 7. 2018 pa lunin mrk. Julij bo zato točka v letu, ko se bo marsikaj obrnilo. Čas je, da pustimo zadnje pol leta za seboj in si postavimo nove cilje. Naenkrat je retrogradnih kar 5 planetov.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Saturn je tu – na kaj morate paziti?


Sončni mrk 

Sončni mrk bo povzročil motnje moči in kontrole, kar bo vodilo do jeze in tveganjega obnašanja po luninem mrku. Ker bo Merkur retrograden, bo veliko nesporazumov in težav v komunikaciji. Obodbje mrka je pravi čas, da spremenimo nekaj, kar nas drži stran od sreče in uspeha. Območja, kamor usmerite pozornost: ljubezensko življenje; finance in kreativnost.

Merkur bo v retrogradnem gibanju

26. julija se Merkur obrne v retrogradno gibanje, kar je dan pred Luninim mrkom. Kot običajno, retrogradni Merkur lahko prinese težave s komunikacijo in okvare mehaničnih in električnih mašin. Veliko bo konfliktov in nesreč. Uporabljajte zdravo pamet, bodite previdni in potrpežljivi, da se izognete pretiranim reakcijam. Bodite pripravljeni na nepričakovano, bodite odprtega uma, saj vam bo to olajšalo prilagoditev na morebitne spremembe v nepričakovanih okoliščnah. 18. avgusta gre Merkur nazaj v direktno gibanje in občutili boste harmonijo in mir.

Lunin mrk

Ob tokratnem Luninem mrku bo čutiti še vpliv ostalih planetov, kar bo stvari otežilo. Mars bo povzročil jezo in frustracije, z vplivom Urana bo to vodilo do nepremišljenih akcij. Malo bolj nežen bo vpliv Saturna, ki bo stvari miril.

Ostanite mirni, to je ključ, da preživite čustveno stresen mrk. To je še posebno pomembno v naslednjih dveh tednih, ko bo še vpliv sončnega mrka. Julij naj bi bila tudi čas sprememb in povečanega obilja.
 

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur nam bo 'pomešal štrene'

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  • Katrin 21. okt 2018 23:01
   Navdušena
  • mijauuu 14. sep 2018 14:41
   Super konsistenca
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  V preteklosti, v časih naših staršev, je 30 veljalo za 'zrela' leta, 40-ta pa sploh za 'staro'.