Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako zaščitimo svojo energijo, ko smo izredno občutljivi?

6. nov 2018 10:50
0

Oglasno sporočilo

Življenje je kot morje: enkrat razburkano, drugič mirno. Naša plovba je enkrat čudovita in počasna, drugič pa razburljiva, ko se izogibamo čerem. Ko gremo skozi obdobja sprememb, težav ali skrbi, smo bolj občutljivi in ranljivi. Če spadate med izrazito empatične in visoko občutljive ljudi, pa so ta obdobja za vas še posebej utrujajoča.

PREBERITE TUDI: 5-minutni trik, s katerim si zvišate energijo

Ko ste občutljivi in ranljivi, ste dovzetni za slabe energije drugih ljudi in izgubo lastne pozitivne energije. Kako se zaščititi? Najhitrejši način, da zaščitite svojo energijo je, da si sebe predstavljate v čudoviti beli svetlobi.

Pazite, s kom se družite

Ko ste občutljivi, se ne bojte reči NE. Recite NE ljudem in situacijam, ki bodo iz vas izsesale energijo ali zaradi katerih se boste počutili še bolj izčrpani. Sebe in svoje potrebe in želje postavite na prvo mesto.

Zaščitite svojo srčno čakro

Energija naše srčne čakre lahko pade iz ravnovesja, ko smo občutljivi. Da bi zaščitili srčno čakro, nosite ogrlico, ki doseže predel srca, in ima zaščitni kristal kot obesek. Najpomembneje je, da ima ta ogrlica za vas pomen. Predstavljate si, da imate odprto srce za vse dobro in da obesek preprečuje vstop negativni energiji, ki je ne potrebujete.

Pojdite v naravo

Življenje v urbanem okolju, kjer se neprestano hiti in je stres del vsakdanjika, se ne moremo počutiti dobro. Ko ste občutljivi lahko tako okolje iz vas posrka energijo. Da se temu izognete, preživite čimveč časa v naravi, kjer sta mir in tišina doma. Tam si nadejajte čiste energije. Narava ima na našo dušo dober učinek. Če nimate možnosti zaiti globje v gozd, pa pojdite k najbližjemu drevesu, nanj naslonite roki, zaprite oči in si predstavljajte, kako dobivate novo energijo iz narave.

Vizualizacija

Predstavljajte si, da ste varni. Da nosite neviden plašč, ki vas ščiti pred vdorom tujih energij. Recite si, da ste močni, samozavestni, varni in da vam nihče nič ne more. 

PREBERITE TUDI: Ne dovolite, da vas utrudi negativna energija drugih ljudi

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?