Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako zaščitimo svojo energijo, ko smo izredno občutljivi?

6. nov 2018 10:50
0

Oglasno sporočilo

Življenje je kot morje: enkrat razburkano, drugič mirno. Naša plovba je enkrat čudovita in počasna, drugič pa razburljiva, ko se izogibamo čerem. Ko gremo skozi obdobja sprememb, težav ali skrbi, smo bolj občutljivi in ranljivi. Če spadate med izrazito empatične in visoko občutljive ljudi, pa so ta obdobja za vas še posebej utrujajoča.

PREBERITE TUDI: 5-minutni trik, s katerim si zvišate energijo

Ko ste občutljivi in ranljivi, ste dovzetni za slabe energije drugih ljudi in izgubo lastne pozitivne energije. Kako se zaščititi? Najhitrejši način, da zaščitite svojo energijo je, da si sebe predstavljate v čudoviti beli svetlobi.

Pazite, s kom se družite

Ko ste občutljivi, se ne bojte reči NE. Recite NE ljudem in situacijam, ki bodo iz vas izsesale energijo ali zaradi katerih se boste počutili še bolj izčrpani. Sebe in svoje potrebe in želje postavite na prvo mesto.

Zaščitite svojo srčno čakro

Energija naše srčne čakre lahko pade iz ravnovesja, ko smo občutljivi. Da bi zaščitili srčno čakro, nosite ogrlico, ki doseže predel srca, in ima zaščitni kristal kot obesek. Najpomembneje je, da ima ta ogrlica za vas pomen. Predstavljate si, da imate odprto srce za vse dobro in da obesek preprečuje vstop negativni energiji, ki je ne potrebujete.

Pojdite v naravo

Življenje v urbanem okolju, kjer se neprestano hiti in je stres del vsakdanjika, se ne moremo počutiti dobro. Ko ste občutljivi lahko tako okolje iz vas posrka energijo. Da se temu izognete, preživite čimveč časa v naravi, kjer sta mir in tišina doma. Tam si nadejajte čiste energije. Narava ima na našo dušo dober učinek. Če nimate možnosti zaiti globje v gozd, pa pojdite k najbližjemu drevesu, nanj naslonite roki, zaprite oči in si predstavljajte, kako dobivate novo energijo iz narave.

Vizualizacija

Predstavljajte si, da ste varni. Da nosite neviden plašč, ki vas ščiti pred vdorom tujih energij. Recite si, da ste močni, samozavestni, varni in da vam nihče nič ne more. 

PREBERITE TUDI: Ne dovolite, da vas utrudi negativna energija drugih ljudi

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 23 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.