Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako skrbeti za higieno po spolnem odnosu?

7. avg 2019 13:46
0

Oglasno sporočilo

... mehur v 15 minutah po spolnem odnosu. Predvsem slednji je izrednega pomena. Ne glede na to, ali gre za istospolno osebo, igro s spolno igračo ali heteroseksualni odnos, je večja verjetnost, da boste dobili okužbo sečil, kar je lahko zelo neprijetno in lahko povzroči večje težave,. Zato pomaga izpraznjenje mehurja po vsakem spolnem odnosu.

Razlog se skriva v tem, da je sečnica zelo kratka in da se nahaja blizu mehurja. Med spolnim odnosom imajo tako bakterije omogočen neposreden dostop do mehurja. Še posebej previdne naj bodo ženske po menopavzi, saj se zaradi zmanjšanja estrogena tkivo tanjša in se tako težje bori proti okužbi. Tudi če je vaš partner zelo higiensko zavedna oseba, ste še vedno v nevarnosti; zato vedno pojdite na stranišče.

Priporočljivo je, da se ženske izogibajo vaginalnemu izpiranju s takšnimi ali drugačnimi zvarki, saj lahko porušijo občutljivo naravno ravnovesje vaginalnih bakterij, kar ogroža stanje zdravja. S poskusom čiščenja telesa se dejansko izpostavljate večjemu tveganju za okužbo.

Pri moških in ženskah je pogosto želja, da se po seksu počutijo manj "mokre". V tem primeru je nežno čiščenje zunanjih spolovil z vodo in blagim detergentom popolnoma varno - drgnjenje ni potrebno in izogibajte se močnim milom.

PREBERITE TUDI: Ženske, pazite, s kom imate spolne odnose!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da se ne le več panično ne skrivam soncu, temveč celo namenoma sončim, verjetno ni več skrivnost.