Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Odženite negativno energijo iz svojega doma (9 nasvetov)

18. apr 2018 11:12
0

Oglasno sporočilo

Svoja domovanja smo sicer navajeni dobro očistiti in pospraviti, pozabljamo pa na energijsko čiščenje doma, s čimer dvignemo nivo pozitivnih vibracij in odpravimo negativno energijo, ki nas duši. Ne le mi, tudi naši prostori so napolnjeni z energijami, čustvi, starimi vzorci. Teža slabih energij, kjer je nekdo bolehal, umrl ali se prepiral, lahko vpliva na vaše počutje, zdravje in življenje.

PREBERITE TUDI: Lotite se spomladanskega čiščenja odnosov!
 

1. Dobro prezračite

1. korak, da odstranite negativno ozračje je, da odprete vsa okna in ustvarite prepih. Svež zrak dela čudeže in prinaša novo kozmično energijo.


2. Prižgite sveče, kadila in dišeče palčke

Sveče in dišeče palčke veljajo za pomemben del spiritualnih obredov in pomagajo odstraniti negativno energijo ter ustvariti pomirjajočo atmosfero. Dim bo očistil vaš dom. Začnite pri vhodnih vratih in se držite smeri urinega kazalca po celem stanovanju.
 

3. Proč s polomljenimi in pokvarjenimi stvarmi

Polomljeni in pokvarjeni predmeti povzročajo blokade energij in prinašajo negativne energije, zato se jih znebite. 
 

4. Proč s kramo

Vse predmete, ki jih ne potrebujete več in jih hranite le zato, ker ste tega navajeni, vrzite proč. Vrzite proč ali podarite vse, česar se niste dotaknili že leta. Obstaja razlog, zakaj se po pospravljanju, čiščenju in urejanju stvari počutimo mnogo bolje. Predmeti namreč vsebujejo veliko energije in fizično, psihično, mentalno, čustveno in duhovno lahko blokirajo našo pot naprej. Krama povzroča, da se počutimo tudi utrujene in pod stresom.
 

5. Zvok zvončkov

Zvok zvonov, tibetanske sklede ali gongov bo pregnal negativno energijo. Lahko si pomagate tudi z glasbo, ki jo najdete na spletu.
 

6. Kristali 

Črni tumalin ali roževec sta najboljša izbira za odstranjevanje negativne energije in jo zamenjata s pozitivno. Imejte jih blizu elektronskih naprav.
 

7. Nevtralne stene

Barve imajo pomembno vlogo v našem življenju, tudi domu. Rumena recimo nevtralizira negativno energijo, prav tako bo prostor zgledal večji in živahnejši, a žive barve niso vedno priporočljive. Pomembne so tudi nevtralne barve, ki bodo ustvarile sproščujoče okolje. Izogibajte se negativnih barv.
 

8. Sol

Sol natresite v vse 4 kote vseh vaših prostorov za 48 ur in absorbirala bo negativno energijo. Po 48 urah jo vrzite proč.
 

9. Razjasnite svoj namen

V misli si privabite misel: "Nasvidenje negativna energija in pozdravljena pozitivna energija!"

Rituale takšnih čiščenj so poznali že naši davni predniki in mnoga starodavna ljudstva, mi pa vam predstavljamo nekaj preprostih načinov, ob čemer lahko sledite svoji intuiciji. Preverite lahko tudi katere izmed Feng-Shui nasvetov glede razporeditve prostorov, pohištva in predmetov, za boljši pretok energije.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.