Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako obdržati iskrice v razmerju?

5. jun 2019 9:09
0

Oglasno sporočilo

To se lahko zgodi kljub temu, da je razmerje resno in trdno. Včasih strast pokopljejo obveznosti, opravila in skrb za otroke. Želja po udobju nadvlada željo po intimi in kaj kmalu se zgodi, da se nehate truditi celo za svoj videz. Paziti morate, da s partnerjem ne postaneta le sostanovalca. Kako poskrbeti, da iskrica ostane svetla in sijoča?

PREBERITE TUDI: 32 krutih resnic o resnih razmerjih


Poskrbite za svoj videz

Uredite se. Bodite urejeni vsak dan. Ne le za svojega partnerja, temveč v prvi vrsti zase. Tudi če ste urejeni, vam je lahko udobno. Doma namesto razvlečene trenirke in preširoke majice oblecite lepša ‘oblačila za doma’. Privlačne so lahko ‘pajkice’, lepša široka majica. Ni treba, da imate pričesko urejeno ‘v piko’, lahko pa si pričesko uredite, da bo prikupno razmršena. Se spomnite, kako ste se urejali na prvih zmenkih? Poskrbite, da boste partnerju všečni vsak dan; da si bo ob pogledu na vas ponosno mislil: to je moja ‘bejba’! S tem boste krepili iskrico, našla se bosta strast in intima.

Imejta zmenke

Imejta zmenek vsak teden. Ni treba,  da je to glamurozen zmenek. Pojdita na sladoled, na sprehod, vzemita si čas zase. Če imata otroke, si priskrbite varstvo. Ustvarita si prostor, kjer sta samo vidva. In utišajta telefone. Če imata možnost, pa pojdita čimvečkrat na romantičen zmenek; na izlet, na večerjo ali večerni sprehod po mestu.

Praznujta svojo zvezo, kadar le lahko

Ne praznujta svojega razmerja le na obletnice ali na valentinovo. Svoje razmerje praznujta in se ga veselita, kadar le lahko. 

Držita se za roke

Nikoli ne opustita te navade. To je stik kože s kožo, ki poveča občutek intime in psihično poveže. 

Spolnost

Ne pozabita na posteljne aktivnosti. Če vama nikakor ne uspe imeti spolnih odnosov, jih načrtujta. Res je, da se to sliši čudno, saj bi spolni odnosi morali biti spontani, a včasih – še posebno, če imata otroke – drugače pač ne gre. 

Vzemite si čas zase

Oba posameznika morata biti stabilna, da je lahko razmerje trdno, zato delajte na sebi in na svoji osebni rasti. Svojih problemov ne znašajte nad partnerja. Vaš partner ne sme biti edini vir sreče. Partner vam je lahko v oporo, podporo in vzrok za srečo. A srečo iščite tudi drugje; pri sebi, svojih hobijih. 

Iskriva v razmerju se obdrži, kadar je razmerje pravo, trdno in stabilno. Ne pozabita se zabavati, smejati in početi stvari, ki vaju veselijo.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...