Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zato bi morali nehati iskati sorodno dušo (in kje jo v resnici najdete)

30. avg 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Našli so se, izvrstno se ujemajo in privlačijo in njihovo razmerje je razumno in lepo. Sami pa se sprašujete, kje bi sploh lahko našli nekoga, ki bi vam zares in popolnom ustrezal? Kje lahko najdemo sorodno dušo? Najdete jo čisto blizu. Sorodno dušo iščite pri sebi. Tu je nekaj razlogov, zakaj bi morali to storiti.

PREBERITE TUDI: 7 razlogov, zakaj je toliko privlačnih in pametnih žensk še vedno samskih


Misija nemogoče: privlačiti sorodno dušo

Preden se podate na pot iskanja sorodne duše, morate najprej spoznati sebe ter razloge, zakaj iščete pravo ljubezen. Če verjamete v usodo, verjamete, da je možno, da privlačite sorodno dušo, imate manj možnosti, da prepoznate pravo ljubezen. Če verjamete, da je ljubezen usojena, potem boste verjeli tudi, da vsaka težava, ki se v razmerju pojavi, pomeni, da ste v napačnem razmerju. Tako boste hodili iz razmerja v razmerje, misleč, da niti eno razmerje ni bilo to to. V iskanju popolnega razmerja boste vedno znova razočarani. Ampak popolnega razmerja ni. Razmerja jemljite kot potovanje, na katerem vam je lepo. To razmerje bo trajalo dlje, saj vaš cilj ne bo popolno razmerje, ali iskanje sorodne duše, temveč bo cilj imeti razmerje, iz katerega se lahko nekaj naučite. 

Preprečite odvisnost od razmerja

Ljudje, ki se ne poznajo dovolj dobro, so v sebi šibki, ne znajo biti samostojni in sami, privlačijo razmerja, v katerih so odvisni. Cilj takega razmerja je to, da se razmerje ohrani in ne to, da bi oba v razmerju osebnostno rastla. Če je vaša edina misel ‘privlačiti sorodno dušo, ne glede na vse’, boste zelo dolgo časa v slabem razmerju. To, da je nekdo od razmerja odvisen, se hitro zgodi; še posebej, če oseba nima prijateljev in tesnih družbenih odnosov zunaj razmerja, se to zna hitro zgoditi. Iščete le nekoga, ki vam bo zapolnil te potrebe, namesto, da bi jih zapolnili sami. Morate imeti tudi čas zase in uživati sami s seboj. Peljite se na izlet, privoščite si dobro kosilo, pojdite tja, kjer ste najrajši. Spoznajte se, zaljubite se vase, to vam bo pomagalo postaviti pričakovanja za bodoča razmerja. Postavili si boste jasne meje in visoka pričakovanja, kaj pričakujete od razmerja, in kako nekdo ravna z vami, kar vam bo preprečilo vstop v slaba razmerja. 

Spoznajte, kaj imate radi

Večina ljudi misli, da točno vedo, kaj želijo v razmerju, v resnici pa nimajo pojma. Ne bodite odvisni od razmerja. Če se ne poznate in ne veste, kaj vi prinesete v razmerje, kako boste vedeli, kaj naj vam partner da? Morda ne veste, kaj želite v življenju na splošno, in to se kaže tudi v razmerju. Ko boste vedeli, kaj je za vas pomembno, boste porabili čas za vašo strast. Če ne veste, kaj je tisto, kar vas veseli, boste z nekom le za to, da vam zapolni vašo praznino. Veste, da imate razmerje z nekom, ki misli, da ste nekaj, kar niste. Taka razmerja se ne končajo dobro. 

Osebna rast

Iskanje sorodne duše je lahko brezupno. To ne pomeni, da ne boste nikoli našli lepega razmerja. A vedno boste končali razočarani, saj iščete nerealno sorodno dušo in imate od razmerij previsoka pričakovanja. Nemogoče je, da bi imeli zdravo razmerje, če ne znate biti samski. Ljudje, ki ne zmorejo biti sami, privlačijo odvisna razmerja. Namesto, da iščete popolnega partnerja in popolno razmerje, se posvetite sebi. Delajte na svoji lastni osebni rasti, spoznajte se. To vas bo naučilo, da dobro delujete sami, da se naučite, kaj želite od razmerja in kaj pričakujete od partnerja. Predvsem pa boste močna in samostojna oseba in kot taka boste lažje prenesli vse. 
 

PREBERITE TUDI: 11 znakov, da ste preveč odvisni od svojega razmerja (partnerja)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • numi pred 2 dnevoma
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  • Nanika1991 14. nov 2018 17:23
   Krasna za suho kožo
  • numi 3. nov 2018 23:45
   klasika
  • mijauuu 24. okt 2018 22:08
   Nič posebnega
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sem od nekdaj sodila med ljudi, ki jim ne zdravje, ne videz nista bila samoumevna.