Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako je tehnologija zapletla naše ljubezensko življenje

14. jun 2021 9:17
0

Oglasno sporočilo

... mlade, so bili natančno znani protokoli vedenja dveh zaljubljencev. Večinoma so bili moški tisti, ki so nam dvorili, vedeli so, kaj pomenijo zmenki, spoznavanje staršev, pisanje ljubezenskih pisem ... In potem je prišla tehnologija 21. stoletja!

1. 'Poznavanje' nekoga danes pomeni zalezovanje na družbenih omrežjih

Zakaj bi vam Marko na zmenku povedal o sebi, ko ste tako ali tako podrobno razčlenili njegov Facebook, Instagram, Twitter. Če ni vse narisal na svojih profilih, boste zagotovo veliko prebrali med vrsticami.

2. Napetosti "videno" so postale precej pogoste

Kakšne so "vidno" napetosti? To se zgodi v vsaki situaciji, ko mu pošljete sporočilo, po oznaki"seen" vidite, da je prejel in prebral sporočilo, pa ne odgovori nanj in nato se čez nekaj časa slišite z njim. Najprej mu zabičate, zakaj ni odgovori na sporočilo. Imamo prav?

3. Pretirana analiza objav in dogajanja

Zakaj mu je všeč vse, kar objavlja Alenka? Zakaj dneve ni nič objavil; ga kaj moti ?! Ali mi želi povedati nekaj s pesmimi, ki jih je objavil na družbenem omrežju? Zveni znano?

4. Sporočila so dobila povsem novo dimenzijo

Kaj pomeni, ko ti odgovori "ok", brez smeškov? Ali to pomeni, da je iz neznanih razlogov jezen na vas? Kaj, če namerava prekiniti z vami? Lahko bi obstajala cela znanost, ki bi analizirala novoveška sporočila. 

5. Nič več skrivanja

Niti pred bivšim. Edini način, da se skrijete, je ugasniti vse svoje profile v družabnih omrežjih in samodejno ubijete družbeno življenje, ki ga gradite. 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da postavite meje in dvignete standarde, sicer boste vsakič znova izdani in prizadeti.