Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako izboljšati svojo samodisciplino

23. feb 2023 10:18
0

Oglasno sporočilo

Vendar verjamemo, da obstaja ena stvar, ki je morda pomembnejša od vseh ostalih: samodisciplina. Če nimate samodiscipline, ne skrbite. Ljudje se lahko tega priučimo. S trdim delom in ustvarjanjem navad lahko prav vsak postane zelo disciplinirana oseba.

Zavežite se temu

Popolnoma in v celoti se posvetite izboljšanju svoje samodiscipline. Pomislite, koliko boljši boste in kako se boste počutili, ko boste super disciplinirani. Zapišite, kako se želite spremeniti in zakaj se želite spremeniti. Naredite vse, kar morate storiti, da to ne pozabite. Če se temu ne boste popolnoma posvetili, boste verjetno na koncu obupali.

Spoznajte svoje slabosti – in delajte na njih

Vsak ima slabosti. Zato ugotovite, katere so vaše slabosti, negativno vedenje in slabe navade. Odločite se, kaj morate spremeniti, in določite načine za spremembo teh stvari. Berite knjige, berite članke in naredite načrt za spremembo. 

Odstranite skušnjave

Ko ugotovite, katere so vaše slabosti, morate odstraniti vse skušnjave, ki so potrebne, da se tem slabostim izognete. Na primer: recimo, da poskušate postati bolj zdravi in ​​morate spremeniti svoje prehranjevalne navade, vendar je čokolada vaša šibka točka. Potem se znebite vse čokolade, ki jo imate, in je ne kupujete več.

Vizualizirajte in načrtujte

Vizualizacija je po našem mnenju pomemben del postavljanja ciljev. Če se torej želite disciplinirati in doseči svoje cilje, si jih morate vizualizirati in o njih jasno razmišljati ter nato ustrezno načrtovati. Ustvarite podroben, izvedljiv seznam korakov, ki jih boste morali narediti, da dosežete cilj ali cilje, h katerim si prizadevate.

PREBERITE TUDI: Mesečni reset: 5 stvari, ki jih morate narediti na začetku vsakega meseca

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?