Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V domu, kjer vlada red, se počutimo boljše

11. okt 2018 11:33
0

Oglasno sporočilo

... katerem se ne moremo počutiti dobro. Dokazano je, da se ženskam poviša raven stresnega hormona kortizola, kadar je njihov dom neurejen. 

PREBERITE TUDI: Zato vaš dom ne izgleda kot iz kataloga

Naši prostori odražajo naše stanje. Pospravljen in organiziran dom pomaga, da ste bolj mirni. Ko pridete po napornem delovniku v urejen dom, se umirite, dihate globlje in počasi, ramena se vam sprostijo, kot bi iz njih padlo breme in normalno lahko nadaljujete svojo rutino prostega časa.

V stresnem času naj bo dom oaza miru

Živimo v hektičnem času in prav je, da je vsaj naš dom miren in urejen, da se tja lahko zatečemo, ko se želimo skriti pred svetom in poiskati udobje. Zunanji red povzroča tudi notranji mir in obratno; zunanji nered poveča notranji nemir. Seveda pa se ne sme zgoditi, da bi bili suženj stanovanja; da bi vedno v nedogled pospravljali In čistili; bili nejevoljni zaradi pospravljanja; da bi zaradi čiščenja zamudili sončne dni na prostem. Potrebna je zdrava mera vsega in nujno je najti ravnovesje.

Za pospravljen dom pa pomagajo tile hitri nasveti:

PREBERITE TUDI: Majhni triki pospravljanja

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.