Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako bo volčja polna luna (18. januar) vplivala na vaše življenje?

17. jan 2022 8:21
0

Oglasno sporočilo

...  Raka. Povabljeni boste, da sedete in ocenite svoja zapletena čustva – in to tudi potrebujete po vsem trdem delu, ki ste ga opravljali v času Kozoroga. Končno se lahko ustavite, da se osredotočite na svoje delo in na raziskovanje svojih občutkov med to čustveno nabito lunacijo.

Glede na The Farmer's Almanac je volčja polna luna januarja 2022 dobila ime, ker je bilo v tem času običajno slišati tuljenje volkov, ljudje pa so nekoč verjeli, da je to posledica lakote v mrzlih zimskih mesecih. Simbolizira čas za sprostitev in manifestacijo in ker je to prva polna luna v letu, lahko pričakujete, da bo vse, kar ste si zadali v novem letu, prišlo do vrhunca med polno luno – in če se boste težko soočili s svojo čustveno stranjo, bi to lahko bila za vas zahtevna lunacija. Še več, raku vlada luna, kar pomeni, da se lahko počutite občutljivi na vseh področjih življenja.

Znaki, ki se jih bo najbolj dotaknila

Oven

Polna luna se seli na vaše ozemlje doma in družine in čutite vse vrste nostalgije. Poskusite pa ne razmišljati o preveč težkih stvareh iz svoje preteklosti.

Rak

V zvezdah je vedno pestra priložnost, ko vaš rodni planet obišče vaše znamenje — ker si lahko končno spočijete pred skrbjo za druge, da se lahko osredotočite na kakovostno samooskrbo. Ampak ne brez resnega premisleka.

Lev

Ta luna se seli v vašo hišo podzavesti, zato se ozrite nazaj na to, kako je vaša vzgoja oblikovala vaše ambicije, miselnost in uokvirila vaš pogled na življenje. Zabavati se, je vaša posebnost, a ta polna luna vas prosi, da ste za trenutek resni.

Strelec

Kaj vas zadržuje, strelec? Ta luna se seli v vašo hišo ponovnega rojstva in preobrazbe, zato je namenjena prilagajanju vrveža, ki ste ga navajeni.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 17. do 23. januar 2022

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...