Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj v naša življenja prinaša velika konjunkcija Jupitra in Saturna?

21. dec 2020 9:23
0

Oglasno sporočilo

... spremembe odvijale na vseh področjih življenja. Med svetovno 'pandemijo' in navdihujočim aktivizmom je leto 2020 že imelo svoj del življenjsko pomembnih trenutkov - a zvezde se šele ogrevajo.

21. decembra naj bi redko usklajevanje med Jupitrom in Saturnom, znano tudi kot Velika konjunkcija, pretreslo stvari politično, družbeno in tudi v vašem osebnem življenju. To se zgodi le enkrat na 20 let, zato bo to, kar se zgodi zdaj, imelo vpliv še v naslednjih desetletjih. Če se to sliši intenzivno, je to zato, ker je. Na srečo je to vrsta intenzivnosti, s katero lahko v svojem življenju naredite velike pozitivne spremembe. Po letu nemogočih izzivov je ta kozmična sinhronizacija razlog za previden optimizem glede prihodnosti!
 

Kako lahko kar najbolje izkoristite to energijo?

Velika konjunkcija predstavlja čas, da opustite stare navade, da naredite pot novim načinom početja. Če niste odprti za spremembe, se lahko počutite neprijetno. Če pa ste, lahko neverjetno napredujete k sanjam, ki ste jih dolgo držali zase. Obsežna narava Jupitra in struktura Saturna se združita, da vam pomagata doseči nekaj, kar se vam je morda že zdelo dosegljivo, zdaj pa je popolnoma v vaših rokah.

Za najboljše rezultate izberite velik, sončen cilj, ki vas že nekaj časa kliče, in v letu 2021 porabite čas, da si ga prizadevate doseči. Ker sta oba Jupiter in Saturn povezana s profesionalnimi dosežki, je to odlična energija za usmerjanje k uspehu v karieri. Karkoli se boste odločili, bo imelo pospeševalno silo Jupitra, ki bo pospešil rast na tem območju in trdne temelje Saturna, da bodo vaši rezultati dolgotrajni. To je vrsta zmage, ki vam jo želijo prijatelji.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  O napredni tehnologiji pomlajevanja smo govorili s priznanim dermatologom, dr. Sandijem Luftom iz Derma Centra Rogaška in Maribor.