Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tole dodajte v svoj dom ali na delovno mesto, pa se boste hitro počutili bolje

20. sep 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Ni skrivnost, da narava dobro vpliva na nas. Glede na eno izmed zadnjih raziskav pa bi bilo za nas dobro, če bi naravo prinesli tudi v svoj dom.

PREBERITE TUDI: 7 najboljših rastlin za anksiozne in ljudi pod stresom

Kupite si šopek!

Šopek cvetlic naj bi izboljšal naše počutje in znižal raven stresa, so pokazale raziskave. Elementi narave dobro delujejo na nas in najlažji način, da to vnesemo tudi v svoj dom ali delovni prostor, so ne le prečudovite notranje rastline, ki polepšajo prostor in čistijo zrak, temveč tudi šopek cvetlic. Šopek cvetlic v dar je pogosto povezan le s posebnimi priložnostmi, kot so obletnice, rojstni dnevi, posebni uspehi. Zakaj bi moralo biti temu tako? Kupite si šopek sami!

To da šopek rož kupite sami sebi, je odlična vaja za skrb zase in pokazatelj ljubezni do samega sebe. Kupite si jih, s tem si boste izrazili ljubezen do sebe in samospoštovanje, predvsem pa si boste polepšali dan, polepšali prostor in izboljšali počutje. Sedaj pa hitro po rože! Zaslužite si jih in vredni ste enega lepega šopka, ki bo namenjem samo vam!

PREBERITE TUDI: 6 stvari, ki jih lahko podarite SEBI in ne stanejo nič

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin pred 23 h
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vse za velikonočno dekoracijo lahko najdete v naravi ali v kuhinjski omari, z nekaj spretnosti pa okusno okrasite svoj dom.