Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj prinaša nedeljska prazna luna (9. 9. 2018)?

7. sep 2018 11:12
0

Oglasno sporočilo

... prazna (mlaj), čeprav ima tudi slednja velik vpliv. Prazna luna ali mlaj predstavlja konec luninega cikla in začetka novega. To je odličen čas za nov začetek, za obračanje novih listov in novih začetkov. Dober čas je tudi za opustitev starih navad.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

Zaradi položajev drugih planetov septembrska prazna luna prinaša nove priložnosti in uspehe. Čas je, da premislite, kaj so vaši cilji in želje. Vizualizirajte in si jasno povejte, kaj to je, saj so možnosti, da to dosežete, sedaj večje. Poglobite se v svoj svet sanjarjenja in domišljije in si predstavljajte svoje največje želje.

Tokratni mlaj prinaša tudi nekaj zmedenosti in strahu. Ker se boste ukvarjali s tem, da rešujete neke probleme, se ne boste osredotočili na nove cilje, kot bi se morali, ampak zaradi aspektov planetov bo na srečo več rešitev kot pa problemov. Ta luna vam bo pomagala pregnati strahove, kar bo vodilo do več samozavesti in uspeha. 

Vpliv septembrskega mlaja bo trajal do nove prazne lune 8. oktobra, najboljši čas za nove začetke pa je v prvih dveh tednih novega cikla, torej do polne lune, ki bo 24. septembra.

PREBERITE TUDI: Ta horoskopska znamenja imajo najmočnejšo intuicijo

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • mijauuu 14. sep 2018 14:41
   Super konsistenca
  • prue 12. sep 2018 19:37
   lep nanos
  • TP 10. sep 2018 21:08
   lip duo sculpt
  • Teena 6. sep 2018 13:53
   Najljubši
  • Akasha 26. avg 2018 16:07
   Super lahka konsistenca
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Katere so barve, ki same po sebi izžarevajo eleganco in prefinjen izgled?