Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj prinaša aprilska super polna luna (08. 04. 2020)

8. apr 2020 8:01
0

Oglasno sporočilo

Bo najbolj svetla in največja polna luna letošnjega leta, ki bo prinesla sožitje in harmonijo med ljudi. Njeno sporočilo je "bodimo skupaj, bodimo si podpora."

Zakaj ime rožnata luna?

Naj vas ime ne zavede. Luna se dejansko ne bo obarvala rožnato, tako so jo poimenovali zaradi pomladanskega cvetenja v naravi. Svojo največjo moč bo dosegla ob 22.35 po centralnem času in po tem dogodku jo boste lahko še nekaj naslednjih dni opazovali v vsem njenem sijaju. To bo idealen čas za razmišljanje in meditiranje. 

V znamenju števila 7

Luna bo v znamenju števila 7. Ta številka med drugimi pomeni tudi vero - vero vas, vero v druge. To je še posebej pomembno v tem času, ko je med nami toliko negotovosti glede prihodnosti. Kar smešno naključje je, da je luna v znamenju številke 7 ravno v času 'samoizolacije' po širnem svetu, saj številka spodbuja čas razmišljanja in čas samote. Znano je, da številka predstavlja, da boste veliko časa preživeli znoraj in sami. Ironično, kajne?

Odnosi v obdobju polne lune

V odnosu morate biti iskreni, neposredni in zvesti. Če vas bo nekaj zmotilo pri partnerju, tega ne držite v sebi, saj bo povzročilo hude zamere kasneje. Podprite partnerja in skupaj naredita načrt za prihodnost, polna luna bo poskrbela, da bosta oba zelo inovativna. Nikar ne skrivajte svojih čustev, vaš partner bo še posebej dovzeten in ranljiv.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Evropsko sodišče za človekove pravice bo verjetno kmalu odločilo, da obvezno cepljenje, kot je zakonsko urejeno v Sloveniji, pomeni kršitev temeljnih človekovih pravic.