Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj povzroči ploščato zadnjico?

13. jun 2019 8:08
0

Oglasno sporočilo

In tudi zadnjice imamo različne; nekatere so velike, druge manjše. Vse to je odvisno od genskih predispozicij in načinom življenja; gibanja in prehranjevanja.

PREBERITE TUDI: Kako do lepše zadnjice?

Zadnje čase so ‘moderne’ večje zadnjice – a ne take, ki so velike le kot posledica premalo gibanja in prevelike količine hrane, temveč čvrste in oblikovane zadnjice. Smo si pa ženske tudi v presnovi različne; nekaterim se pozna vsaka odvečna kalorija, druge pa se zlepa ne zredijo. Svoje naredijo tudi leta; mlajšim ženskam se odvečna maščoba zbira okoli zadnjice, kasneje pa se prestavi na področje okoli pasu. Ne glede na to, imajo nekatere ženske ploščate zadnjice. Zakaj? Če se na zadnjici ne ‘nabira’ maščoba in tudi ni mišic, potem je pač zadnjica izjemno ploščata. 

Zadnjico lahko utrdimo in povečamo z ustreznimi vajami, s katerimi bomo krepili glutealne mišice, ki se bodo večale tudi s pravilno prehrano. Katere vaje so najboljše, pa si preberite na spodnjih povezavah:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.