Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj pomeni, če se vam vedno znova pojavljajo iste številke?

18. nov 2020 8:12
0

Oglasno sporočilo

... znaki, da vam vesolje nekaj sporoča. Zaporednje številk, ki se ponavljajo v vašem življenju, so najverjetneje različni načini pridobivanja vaše pozornosti.

Mogoče se vam zdi, da vedno pogledate na uro ob 12:12, nato kasneje istega dne v trgovini plačate 12,12 €. Nekaj dni kasneje se boste morda ugotovili, da imate na računu točno 1212 €. Mogoče boste naslednjič spali v hotelski sobi s to številko. To lahko traja dneve, mesece ali celo leta, preden boste uspeli dešifrirati pomen. Čeprav želite te stvari pripisati naključjem, nekateri verjamemjo, da imajo globlji pomen.

Pomen številk

Različne številke lahko pomenijo različne stvari. Astrologi ugotavljajo, da je večkratno ponavljanje številk 111 budnica; 222 pomeni, da vas vodijo k iskanju ravnotežja; 444 pomeni, da vas kličejo domov; 555 je znak, da prihajajo velike spremembe. Duhovna učiteljica Doreen Virtue na spletni strani Mojan piše, da zaporedje številk 666 pomeni, da ste preveč osredotočeni na materialni svet; 777 pomeni, da ste na pravi poti; 888 vas opozarja, da se pripravite na zaključek faze svojega življenja; 999 je znak dokončanja; in 000 pomeni, da je nekaj prišlo do konca. 

Nekateri te številke imenujejo 'angelske številke', kar v bistvu pomeni isto stvar, čeprav vas namesto vesolja, ki komunicira z vami, poskušajo voditi vaši angeli varuhi. Glede na to, v kaj verjamete, je uporaba kateregakoli izraza v redu. Ne glede na to, ali gre za angele ali vesolje, vaše ponavljanje številk ni naključje.

PREBERITE TUDI: Skrivnosti angleskih števil

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 1 dnevom
   schauma šampon
  • Dow* pred 3 dnevi
   žal ukinjen
  • Dow* pred 3 dnevi
   dober
  • Dow* pred 3 dnevi
   žal ukinjena
  • Dow* pred 3 dnevi
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.