Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj Mlaj v Dvojčkih 6. junija 2024 pomeni za vaše zodiakalno znamenje

5. jun 2024 16:46
0

Gre za to, da počnemo stvari, ki jih imamo radi.

6. junija bo v znamenju Dvojčkov nastopila prazna Luna. Ta astrološki dogodek vas bo spodbudil k brezskrbnosti in uživanju. Mlaj vpliva na vsa zodiakalna znamenja, vendar jo bodo Dvojčki in Strelci še posebej občutili.

V življenju obstaja večni boj med stvarmi, ki bi jih morali početi, in stvarmi, ki bi jih radi počeli. Ko je poletje končno tu, se vam lahko zdi, da se boste še težje kot običajno prebili skozi seznam opravil A tokrat je vesolje tu z jasnim sporočilom: Preprosto uživajte.

Za vse to je zaslužna prazna Luna v Dvojčkih, ki se bo zgodila 6. junija 2024. V času te prazne Lune boste zelo osredotočeni na to, da v ospredje postavite stvari, ki jih imate radi, hkrati pa boste našli način, kako opraviti nujne stvari in jih umakniti s poti.

Seveda je vse skupaj nekoliko bolj zapleteno. Tukaj je opisano, kaj še lahko vaše zodiakalno znamenje pričakuje od nove lune v Dvojčkih.

Kaj Mlaj v Dvojčkih pomeni za vaše znamenje?

V astrologiji se vsaka prazna Luna sinhronizira z različnim zodiakalnim znamenjem, kar povzroča svoje vibracije. Zato lahko Mlaj vpliva na vaše razmišljanje in dejanja v tem času.

Tokratna prazna luna je v znamenju Dvojčkov in prinaša lahkoten poletni občutek. Poleg tega pa je močno povezana z Venero, planetom ljubezni in poželenja. Venera se ukvarja s stvarmi, ki jih imamo radi in ob tej mladi luni je zelo močna.

Hkrati si boste v svojem življenju zaželeli nekaj dodatnega razkošja. Seveda nimate proračuna na ravni Kardashian, vendar to ne pomeni, da si tu in tam ne morete privoščiti masaže ali kupiti VIP-vstopnic za lokalni glasbeni festival. V resnici gre za to, da stvari počnemo samo zato, ker si jih želimo.

Na žalost se ne morete popolnoma izogniti resničnosti. Medtem ko je v Dvojčkih zelo močna energija lahkotnosti in brezskrbnosti, je Saturn v ozadju ta nadležni glas, ki pravi: 'Kaj pa tvoje obveznosti?' Ker energija Dvojčkov "ne skrbi" za vse to, se "odvija mala bitka" med tem, kaj bi morali početi, in tem, kaj želite početi.

Čeprav se sliši kot odlična ideja, da bi pustili službo in odšli na potovanja, je morda dobra srednja pot, če si namesto tega poleti ogledate nekaj njenih koncertov. Samo nekaj v razmislek ...

Mlaj bo vplival na vsa zodiakalna znamenja, a najbolj jo bosta občutila Dvojčka in Strelec.

Kako bo nova Luna v Dvojčkih vplivala na preostanek vašega leta?

Vzdušje mlade Lune v Dvojčkih bo tehnično gledano trajalo le nekaj dni, vendar je iz vsega tega mogoče nekaj potegniti.

Prvič, nikoli ne škodi, če vas opomnimo, da lahko in morate početi stvari, ki vas osrečujejo. Nova Luna v Dvojčkih bo nežen opomin, ki pa ga lahko nosite s seboj do konca leta in še naprej. Morda si boste v prihodnje enkrat na teden začeli načrtovati čas samo zase ali pa se boste posvetili novemu hobiju, pri katerem se boste dobro počutili. Dokler vam prinaša veselje, se ga morate lotiti.

Prav tako je ključna življenjska lekcija najti ravnovesje med stoodstotno brezskrbnim življenjem in skrbjo za stvari, ki jih morate opraviti, da lahko plačate račune in ste delujoč član družbe. Ko vam bo to uspelo, boste imeli najboljše iz obeh svetov.

Kdaj bo naslednji Mlaj?

Naslednja nova luna bo 6. julija 2024 v znamenju Raka. V tem času si boste želeli veliko kakovostnega časa z družino. Za zdaj pa pojdite ven in počnite, kar vam je prijetno – seveda z razumom.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.