Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj loči moške od fantov?

15. sep 2022 8:14
0

Oglasno sporočilo

... lahkomiselni in neodgovorni. Obstajajo nekatere lastnosti, po katerih se moški razlikujejo od fantov. Oglejmo si tiste stvari, po katerih se moški razlikujejo od fantov.


 

Moški poskrbijo, fantje samo govorijo

Ko imajo moški v mislih, da bodo nekaj naredili, to tudi naredijo. So dovolj osredotočeni in odločni, da ukrepajo. Toda fantje preprosto gradijo zgodbe in izgovore, da bi se izognili ukrepanju in delu.

Moški so zreli, fantje pa ne

Moški situacije obravnavajo z veliko zrelosti in odgovornosti. Poskrbijo, da drugi ljudje ne bodo preveč prizadeti. Prizadevajo si, da bi bilo drugim udobno. Fantje se obnašajo zelo nezrelo, gledajo le nase in ne prevzemajo odgovornosti za svoja dejanja.

Moški ne potrebujejo pozornosti, fantje jo

Moški ne hrepenijo po pozornosti kot fantje. Varni so s svojimi občutki in tudi glede svojega položaja. Toda fantje nenehno iščejo pozornost in potrditev drugih ljudi.

Moški skrbijo za ženske, fantom je vseeno

Fantje vstopijo v razmerja, kjer se še učijo spoštovati in skrbeti za ženske. Medtem ko moški dajejo prednost skrbi za svojo žensko in bodo dali vse, da se počuti posebna, varna in popolna.

Moški rešujejo pretepe, fantje se vanje zapletejo

Moški se nikoli ne želijo pretepati. Temu se izogibajo za vsako ceno, ker vedo, da se iz tega ne bo izcimilo nič dobrega. Vendar pa fantje ne bodo dvakrat premislili, preden se spustijo v pretepe, saj ne morejo dovoliti, da zmaga ego drugih.

Moški iščejo rešitve, fantje ustvarjajo probleme

Moški so zelo praktični in logični. Vedno bodo prostovoljno reševali težave, namesto da bi jih ustvarjali. Fantje bodo ustvarjali težave, ker ne razumejo teže svojih dejanj. Želijo samo zmagati.

PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je vaš moški nezrel (moški-otrok)

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 4 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.