Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jutranji rituali uspešnih žensk

20. mar 2019 10:00
0

Oglasno sporočilo

Ni znanstveno podprte formule za uspeh - to zagotovo drži. In ni jasnega recepta za srečo. Obstaja pa nekaj dejavnikov, ki so skupne uspešnim ženskam. Kaj so njihove jutranje rutine? Preberite nekaj nasvetov uspešnih žensk in njihovih začetkov dneva. Tole so njihovi nasveti.

PREBERITE TUDI: 7 skrivnosti super produktivnih žensk

 

Svoje prioritete določite na podlagi tega, kar vas osrečuje

Da lahko preidemo k nasvetu številka dve, je naprej pomemben nasvet številka ena. Nikar naj vas delo ne ugonobi. Vzemite si čas za počitek, rekreacijo, sprostitev in vse, kar vas osrečuje. Ne smete imeti slabe vesti, takrat ko si vzamete prosti čas zase. V prostem času namreč polnite energije in sem ustvarjate novo moč za nove izzive, ki jih zaradi tega izvedete toliko bolje. Lahko torej rečemo, da tudi v prostem času ne ‘zabušavate’ temveč prav s tem delate veliko za svoj uspeh; delate namreč na sebi, kar bo dolgoročno prineslo odlične rezultate, tako v ‘biznisu’ kot osebno. Le zadovoljni boste tudi spočiti in naspani, kar vam bo dovolilo, da vstanete bolj zgodaj, kar nas pripelje do nasveta številke dve.

Dan začnite z mirno, sproščeno energijo

Vemo, da je težko, a vstanite dovolj zgodaj pred začetkom dela ali obveznostmi. Razlika je namreč, ali svoj dan začnete z receptom za slab dan: vstanete tik pred zdajci, se na hitro uredite, ne spijete prve kave, le norite po cesti do službe, ali pa ste si izbrali, da boste dan začeli mirneje. Vstanite prej, v miru spijte kavo, naredite kakšno vajo za razteg, z dobro glasbo se spravite v dobro voljo in se dobro uredite. Tako se boste počutile močne in vesele in s tako energijo vas nič ne more ustaviti!

Meditirajte

Vsaj 15 minut na dan si vzemite le zase, in poskusite meditirati. Že zjutraj. Tako si postavite močen center same sebe, globoko zadihate, stvari pogledate z razdalje in se vrnete v buren vsakdan bolj pomirjeni. 

Poslušajte glasbo, ki vas navdihuje

Glasba je odlično orodje, ki vas opomni, da je potrebno živeti tukaj in zdaj, in ki dvigne vaše razpoloženje. Namesto radijskih postaj si zavrite svojo priljubljeno glasbo in nemudoma se boste počutile boljše. 

Jutranja prha

Jutranja prha poživi telo in duha. Mnogo uspešnih žensk si zjutraj privošči prho, saj jih le ta dodobra zbudi in pospeši prekrvavitev.

Organizirano jutro

Že večer prej si pripravite oblačila in vse, kar potrebujete za miren začetek jutra. Če imate otroke, se dogovorite za jutranji proces s partnerjem, da zoptimizirate čas. Medtem, ko otroci jedo zajtrk, se vi lahko naličite.

PREBERITE TUDI: 7 navad srečnih ljudi

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 7 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.