Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jupiter bo v retrogradnem gibanju kar 4 mesece; kaj nam to prinaša?

11. apr 2019 8:12
0

Oglasno sporočilo

...  11. avgusta. Jupiter je bolj počasi premikajoč se planet, zato je obdobje retrogradnega gibanja dlje trajajoče in je tudi manj kaotično, zato ne povzroča toliko strahu in trepeta, kot ga povroči retrogradni Merkur.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

Jupiter vlada modrosti, rasti, potovanjem, znanju, sreči in napredku, zato bo vplival na ta področja. Čas retrogradnega Jupitra je čas, ko je potrebno stopiti korak in z distance pogledati na izkušnje, ki smo jih doživeli v času direktnega Jupitra. Pomembno je, da pogledamo izven okvirjev; z distance; širšo sliko. Jupiter je v znamenju strelca, zato bodo spremembe najbolj občutili strelci, dvojčki, devica in ribe. 

Odgovore na določena vprašanja boste iskali vsepovsod, vendar zunaj sebe, namesto znotraj sebe; v knjigah, potovanjih, novi duhovni smeri, v novem krogu prijateljev .... pojdite raje vase po odgovore, namesto da iščete zunaj. V času retrogradnega Jupitra boste morda našli nove svetle točke. Odnosi bodo lažji.

Prejeli boste nagrade za svoj trud preteklega obdobja., vendar v tem času ne pričakujte napredka, pozitivnih razpletov, ne načrtujte potovanj. 

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  • Nanika1991 22. jan 2019 16:19
   Dobro hidrira in hrani
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vse za velikonočno dekoracijo lahko najdete v naravi ali v kuhinjski omari, z nekaj spretnosti pa okusno okrasite svoj dom.