Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Julijska polna Luna bo najbolj vplivala na ta horoskopska znamenja

11. jul 2022 8:17
0

Oglasno sporočilo

... iluzije v svojih retrogradnih sezonah, se morda zdi, da je astrologija tega poletja zelo intenzivna. To še posebej velja za polno luno julija 2022.

Julijska polna Luna osvetljuje nebo 13. julija v znaku Kozoroga. Polne Lune so vrhunec luninega cikla, vendar je to tudi čas hiperaktivne energije in čustvene intenzivnosti. Pritegnejo veliko pozornosti, ker sprožijo dramo, vendar je to tudi idealen čas, da opustite vso negativnost, ki ste jo morda zadrževali.

Vas bo julijska luna navdihnila, da boste dosegli svoje cilje ali se boste počutili razgaljene zaradi njenih močnih luči? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, ali ste eno od horoskopskih znamenj, ki jih bo polna Luna 13. julija 2022 najbolj prizadela.

Rak

Zdaj, ko polna Luna pretresa vašo šesto hišo partnerstva, dragi Rak, bo kmalu postalo intenzivno v vaših tesnih odnosih ena na ena. Učili ste se popestriti stvari v svoji rutini, namesto da bi se umaknili v svojo lupino, toda ta Luna ponuja priložnost, da preverite, kako lahko vnesete nekaj stabilnosti v svoje osebne odnose.

Kozorog

Ne le, da julijska polna Luna visi v vašem domačem znamenju, ampak se vaš planetarni vladar, Saturn, vrača nazaj v svobodomiselnem Vodnarju. To pomeni, da bodo med polno Luno prevladovale težke teme samodiscipline in trgovanja z vašimi starimi konvencijami, zaradi česar boste morali razmišljati izven svojega območja udobja.

Vodnar

Zaradi julijske polne Lune se lahko počutite še posebej osamljene, ko se osredotočate na svoje najprestižnejše strastne projekte. Gre tudi za to, kako se vaše zasebno življenje odraža v vašem javnem delu, če sploh. Osredotočite se na to, da ločite svojo podzavest in uskladite svoj senčni jaz s svojim ugledom.

PREBERITE TUDI: 4 kardinalna znamenja astrologije in njihov pomen

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.