Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Julia Roberts razkrila, zakaj ne snema več romantičnih komedij

20. apr 2022 15:08
0

Oglasno sporočilo

"Če bi mislila, da je nekaj dovolj dobro, bi to naredila," je povedala Julia Roberts o tem, zakaj že leta ni zaigrala v kaki romantični komediji.


Julia ROberts in Richard Gere v romantični komediji Pretty Woman

54-letna oskarjevka je v intervjuju za revijo The New York Times, objavljenem v petek, pojasnila, da nima nič proti snemanju nove romantične komedije, vendar še ni našla ničesar "dovolj dobrega".

"Ljudje si včasih napačno razlagajo, da ker že dolgo nisem posnela romantične komedije, je ne želim posneti," je dejala Robertsova. "Če bi prebrala scenarij, za katerega bi mislila, da je na ravni Notting Hilla ali Poroke mojega najboljšega prijatelja, bi to naredila. Do tega filma, ki sem ga pravkar posnela in ki ga je napisal in režiral Ol Parker, nista obstajala."

Še letos jo bomo lahko videli v Parkerjevem filmu Ticket to Paradise, v katerem bosta z Georgeom Clooneyjem igrala ločeno mater in očeta, ki skušata svojo hčerko Lily (Kaitlyn Dever) prepričati, naj ne naredi iste napake kot onadva, ko se na potovanju na Bali z najboljšo prijateljico Wren (Billie Lourd) odloči poročiti z neznancem.

"Toda tudi ob tem sem si mislila, no, katastrofa, saj to deluje le, če je to George Clooney. In glej, George je menil, da to deluje le z mano. Nekako sva bila oba sposobna to narediti in tako smo se lotili projekta," je navdušena Julia Roberts.

Roberts je kot enega od razlogov, zakaj je bolj izbirčna pri izbiri vlog, navedla tudi svojo družino. Z možem Danielom Moderom, 53 let, ima dvojčka, hčerko Hazel in sina Phinnaeusa, oba stara 17 let, ter 14,5 let starega sina Henryja.


Julia Roberts z družino

"Stvar je taka: če bi mislila, da je nekaj dovolj dobro, bi to naredila. Toda v zadnjih 18 letih sem imela tudi tri otroke. To še bolj dvigne standarde, saj potem ni več pomembno le 'Ali je to gradivo dobro?' Gre tudi za matematično enačbo moževega delovnega urnika, šolskega urnika otrok in poletnih počitnic," je pojasnila. "Ne gre samo za to, da bi želela to narediti. Sem zelo ponosna na to, da sem doma z družino in se imam za gospodinjo.

"Moji otroci so v rani mladosti videli, da je oče odšel v službo, jaz pa sem malo delala, vendar tega skoraj niso opazili. Zdelo se je, kot da me ni bilo samo takrat, ko so spali ali kaj podobnega. Zdaj, ko so starejši, pa imam zlasti pri hčerki občutek odgovornosti, da moram otrokom pokazati, da sem lahko ustvarjalna in da je to zame pomembno – tako pomembno, da se nekaj časa osredotočam na to skoraj bolj kot na svojo družino, s čimer se težko sprijaznim," je dodala igralka, ki ji je družina očitno na prvem mestu.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ste se že kdaj ozrli nazaj na kako svoje preteklo razmerje in si rekli: "O čem, za vraga, sem razmišljala?"