Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jon Bon Jovi razkril, kako ohraniti 40 let srečne ljubezni

7. okt 2020 9:56
0

Oglasno sporočilo

Jon Bon Jovi in njegova žena Dorothea sta pravi vzor sodobni družbi; njuna ljubezen in predanost namreč trajata že 40 let, poročena pa sta 31 let. Par se tako ujema in je tako povezan, da je v skupnem intervjuju za revijo People eden drugemu dokončeval stavke. Razkrila pa sta, kako ohraniti ljubezen in srečno zvezo kar 40 let in kako sta vzgojila svoje 4 otroke.


Jon Bon Jovi in njegova žena Dorothea leta 1990

Njuna skrivnost?

″Medsebojno spoštovanje,″ je povedal Jon, čigar novi album Bon Jovi 2020 je izšel v petek, 2. oktobra. ″Skupaj sva odrasla in skupaj sva rasla. In res se imava rada. Rada sva skupaj.″

Nato je Dorothea dodala: ″Od nekdaj sem trdila, da imam talent za odkritje potencialov."

In vsa ta leta si je par – oba štejeta 58 let – bližje kot kdajkoli, saj imata trden in umirjen zakon in tesno povezanost še preko svojih štirih otrok: hčerke Stephanie, 27, ter sinov Jesse, 25, Jacob, 18, in Romeo, 16.

Kljub vsem uspešnicam, svetovnim turnejam in nešteto oboževalkam je Jon ostal prizemljen ravno zaradi trdne zveze z Dorotheo, za katero pravi, da je .brez dvoma njegova skala za oporo.


Zvezdnik in njegova žena Dorothea leta 1995

″Trdo delava za to, a uživava v družbi eden drugega in nikoli nisva padla v pasti, v katere padejo drugi zvezdniki,″ je povedal roker. ″Tekom let sva bila priča, kako se je to zgodilo veliko najinim prijateljem in ljudem, ki sva jih bežno poznala. To ni to, kar sam počnem, to nisem jaz. Jaz pišem pesmi. In nekako sem tudi zelo dober ko jih pojem. In to je to."

″To je partnerstvo,″ je nadaljevala Dorothea. Skupaj pa sodelujeta tudi na dobrodelnih projektih. Leta 2006 sta začela s projektom Soul Foundation: ″Kadar vidiva nepravičnost in trpljenje, želiva pomagati. Res sva hvaležna, da imava možnost to početi.″


Njuna ljubezen traja tudi še leta 2020

″Presrečen sem,” je še povedal zvezdnik, ″če lahko za preživljanje delam, kar me veseli; če sem dober do svoje družine in če lahko naredim kaj, da ta svet postane boljši."

PREBERITE TUDI: Zvezdnik je odprl že tretjo restavracijo, kjer revni dobijo brezplačne obroke

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi vemo, da Francozinje slovijo kot nadvse šik ženske, ki več kot na modo dajo na slog.