Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnik se spominja plesa s princeso Diano: "Bilo je kot v pravljici"

4. maj 2021 14:18
0

Oglasno sporočilo

V enem izmed nepozabnih zgodovinskih trenutkov sta se po plesišču zavrtela tudi pokojna princesa Diana in plesalec in igralec John Travolta. To je bilo daljnega leta 1985 na večeri v Beli hiši, ki sta jo priredila tedanji predsednik ZDA, Ronald Reagan in prva dama Nancy Reagan.

Zvezdnik je povedal, da tega plesa ne bo nikoli pozabil.

Igralec, ki je lansko leto izgubil svojo ljubljeno ženo, Kelly Preston, ki je umrla po dolgem boju z rakom dojk, je priznal, da se na ples s princeso ni nič pripravil. "Nisem pričakoval, da me bodo prosili, naj zaplešem z njo. Imel sem ta privilegij in čast in mislil sem si 'Zagotovo obstaja razlog za tole in moram dati vse od sebe'," je razkril.

"To je pomenilo dobro voditi ples in poskrbeti, da se imava fino. To je bil lahek del, a že dejstvo, kako pravilno pozdraviti princeso Diano, biti samozavesten in jo prositi za ples, je bila zahtevna naloga."

Travolta je povedal, da je bil ples kot pravljica in da se ga spominja še danes, desetletja kasneje.

"Pomislite že na okolje. Bili smo v Beli hiši. Bila je polnoč. Oder je kot v sanjah. Pristopim ji, se dotaknem njenega komolca, jo povabim na ples," se spominja zvezdnik. "Ona se obrne in mi podari tisti očarljiv nasmeh, morda malček žalosten, in sprejme moje povabilo. In tam sva bila, plesala sva skupaj kot da je vse skupaj pravljica."

"Le kdo bi si mislil, da se jim bo kdaj zgodilo kaj takega? Bil sem dovolj pameten, da sem si ta trenutek vtetoviral v svoj spomin kot izjemno poseben, magičen trenutek," je nadaljeval.

Sicer pa je bila menda Dianina želja, da bi zaplesala z njim, kar mu je razkrila sama Nancy Reagan. Princesa, ki je sicer na splošno cenila Hollywood in ples, naj bi to razkrila v enem od intervjujev.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zanesljivi viri iz kraljeve palače trdijo, da se spodnjih 7 izdelkov vedno nahaja na njeni kozmetični polički.