Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jennifer Lopez trdi, da ženske s starostjo postajajo bolj seksi: "Zame meje ne obstajajo!"

18. dec 2023 14:12
0

Oglasno sporočilo

Jennifer Lopez se zaveda lepote, ki pride s zrelostjo. 54-letna Lopezova je v četrtkovi številki revije ELLE Women in Hollywood spregovorila o svojem pogledu na čedalje več igralskih vlog, ki so na voljo starejšim ženskam.

"Ljudje so spoznali, da ženske s starostjo postajajo bolj seksi. Postanejo bolj razgledane in imajo bogatejši značaj," je dejala. "Vse to je zelo lepo in privlačno, pa ne samo fizično, ampak tudi notranje; lepota, ki jo pridobiš s staranjem, in modrost, ki jo pridobiš."

Pevka in igralka je dejala, da jo veseli, da se standardi v Hollywoodu spreminjajo in da se ženske počutijo dragocene ne glede na to, koliko so stare. "To se je zelo spremenilo in mislim, da je primerno," je povedala.

"Ko si starejši in imaš več izkušenj, postaneš bogatejši človek in imaš več za ponuditi. Ideja, da 'ni nič vrednega v ženskah, starejših od 30 let', je tako smešna, saj je ravno nasprotna od resnice. To me spravlja v smeh," je pojasnila.

Lopezova je poudarila, da so jo njene temeljne vrednote vedno učile, da mora vztrajati. In prav ta miselnost jo žene naprej v njeni karieri. "Mislim, da bom delala, dokler bom želela. Ne vem, katera je ta starost. Morda bo 70, morda 80, morda 90, ne vem. Vem pa, da mi je na voljo, če si to želim in želim to ustvariti," je dejala.

"To je bila moja miselnost od nekdaj: Nikoli nisem dovolila, da bi me kdorkoli postavil v okvire zaradi tega, kje sem rojena, od kod prihajam, koliko sem stara ali česa podobnega. Te meje zame ne obstajajo."

Na vprašanje, kakšen bo njen naslednji projekt, je Lopez odgovorila, da je pripravljena poskusiti kaj novega.

"Želim se še naprej razvijati. In ali bom nekoč prevzela krmilo in režirala svoj film, je ena od možnosti," je dejala in priznala, da so ji "ponudili, da bi režirala nekaj stvari", vendar jih je morala zavrniti "zaradi časovnih omejitev".

Lopezova se pripravlja tudi na svojo veliko vrnitev na drugem področju – izdajo svojega prvega albuma po skoraj desetih letih.

PREBERITE TUDI: Tako sta Jennifer Lopez in Ben Affleck praznovala svoj prvi zahvalni dan kot zakonca

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.