Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jennifer Lopez na novo poročena s staro ljubeznijo

18. jul 2022 14:28
0

Oglasno sporočilo

O poroki z Benom Affleckom v Las Vegasu je povedala: "Najboljša noč najinega življenja!" 52-letna pevka uspešnice "Ain't Your Mama" se je konec tedna poročila z Benom Affleckom in se v glasilu, ki ga je poslala v nedeljo, podpisala "Z ljubeznijo, gospa Jennifer Lynn Affleck".

Na svoj Instagram pa je objavila svojo fotografijo, kjer se lepo vidi poročni prstan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Po poročnem dovoljenju kaže, namerava Lopezova Affleckov priimek uporabljati kot svojega.

V zapisu v poročnem dovoljenju okrožnega urada Clark County Clerk's Office je Benjamin Geza Affleck naveden kot stranka 1, Jennifer Lopez pa kot stranka 2. V rubriki "novo ime" za stranko 1 ni navedeno nič, vendar je "novo ime" stranke 2 navedeno kot "Jennifer Affleck".

Poročni list, ki ga je treba vložiti v 10 dneh po obredu, do nedelje popoldne še ni bil vložen. Pevka jena svoni strani On The JLo podrobno opisala "najboljšo noč doslej" in navedla, da so bili njuni otroci "najboljše priče". Do poroke je prišlo nekaj mesecev po naznanitvi njune zaroke aprila 2022.

Lopezova in Affleck sta se pred tem začela sestajati julija 2002 in se zaročila novembra istega leta, nato pa sta jo le nekaj dni pred datumom poroke septembra 2003 preložila. Nazadnje sta zaroko preklicala januarja 2004. Pevka in igralka Marry Me in igralec in režiser filma Argo sta pozneje lani ponovno obudila svojo romanco.

Lopezova je februarja 2022 razkrila, zakaj je njuna zveza zdaj drugačna kot pred 18 leti: "Zdaj sva starejša, pametnejša, imava več izkušenj, v življenju sva na različnih mestih, zdaj imava otroke in teh stvari se morava zelo zavedati."

Z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem ima 14-letna dvojčka Emme in Maxa, Affleck pa ima tri otroke z nekdanjo ženo Jennifer Garner: Violet, 16 let, Seraphino, 13 let, in Samuela, 10 let.

PREBERITE TUDI: Ben Affleck je Jennifer Lopez zaprosil ob precej nenavadni priložnosti

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Izraz "osebni slog" je modni žargon, ki se pogosto pojavlja. Ampak kaj pravzaprav pomeni?