Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jennifer Aniston razkrila 4 trike, kako ostaja vitka in fit tudi v 50-ih

2. okt 2023 9:02
0

Oglasno sporočilo

Jennifer Aniston je razkrila svoje skrivnosti, kako ostati v odlični formi.

V začetku preteklega tedna je bila 54-letna igralka razkrita kot najnovejša zvezda naslovnice revije CR Fashion Book, ki je izšla ob 10. obletnici revije. Aniston je v tej številki podrobno opisala štiri pravila, po katerih se ravna, da bi ostala zdrava: "Pije veliko vode, vsak dan se gibam, poskušam jesti polnovredno, svežo hrano in spim, kolikor le lahko."

"Zadnji del je zame izziv, vendar je tako pomemben," je dodala. "Ko si ne privoščim dovolj spanca, to zelo občutim."

V nadaljevanju pogovora s CR Fashion Book je Aniston povedala tudi, da spremlja, kaj vidi na zaslonih, da bi ohranila v redu tudi svoje duševno zdravje. "Poskušam biti zelo pozorna na to, kaj spustim v svoj miselni prostor," je dejala. "To verjetno pomeni, da manj spremljam razne novice."

"Naš svet se resnično sooča z nekaterimi izzivi in vem, da nam je vsem zelo mar, a včasih se mi zdi nujno, da izklopimo hrup," je dodala zvezdnica.

Glede vadbe je Anistonova povedala, da je velika oboževalka vadbe Pvolve, ki je "znanstveno podprta metoda, ki združuje funkcionalni fitnes z majhnim vplivom in opremo, ki temelji na uporu, da doseže rezultate, ki presegajo tradicionalno vadbo", kot je navedeno na spletni strani te vadbe.

"Za vadbo sem motivirana tako, kot že leta ne," je dejala. "Veselim se zahtevnih ur, med vadbo pa se počutim močnejšo in bolj udobno v svojem telesu. Vsakič je drugače, mislim, da še nisem imela dvakrat iste vadbe."

Za naslovnico najnovejše modne izdaje CR je Anistonovo uredila glavna urednica Carine Roitfeld, nosila pa je oprijeto srajco, hlače in kravato – vse Valentino – ki jih je nosila ohlapno čez nežen modrček Fleur du Mal.

V črno-beli reviji, ki jo je fotografirala Zoey Grossman, je zvezdnica nosila še več drugih videzov: v obleki Bottega Veneta je svoj status lepotne mogulke s seznama A dvignila na novo raven; v prevelikih silhuetah v slogu iz obdobja Prijateljev iz 90. let pa se je preusmerila v svoj stil.

PREBERITE TUDI Jennifer Aniston: “Zdaj sem v boljši formi kot v svojih dvajsetih”

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.