Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Je vaša tašča rojena v teh nebesnih znamenjih? Bežite!

24. apr 2020 8:05
0

Oglasno sporočilo

... lastnostih in obnašanju. Na nek način bi lahko rekli celo, da ga definira, zato je vedno dobro preveriti, v katerem znamenju je človek, s katerim boste preživljali svoj čas, rojen. Sploh, če govorimo o taščah. Splošno znano je, da se tašče rade vmešavajo v življenje 'tamladih' in da snaha nikoli ne naredi nič prav (seveda obstajajo izjeme). Če pa imate taščo rojeno v katerem izmed spodnjih treh nebesnih znamenjih, je najbolje, da kar zbežite, saj ji ne boste prišle do živega. 

Rojena je v znamenju raka

Tašče, rojene v znamenju raka, so posesivne. Do vas se bo obnašala, kot da ji hočete ukrasti njenega edinega otroka (pa čeprav ima verjetno še dva ali tri) in nič ne boste naredile prav. Morda bo na prvi pogled delovala prijazno, ampak to je le zatišje pred nevihto.

Rojena v znamenju leva

Levinje so ostre in kritične. Če ne boste po njenih kriterijih, vas bo kritizirala tudi svojemu sinu in ga na vsak način hotela prepričati, da ni izbral prave (pravzaprav nobena ne bo dovolj dobra za njenega sina). Ne ozirajte se na njene kritike, takšna pač je.

Rojena v znamenju škorpijona

Škorpijonke so zelo zaščitniške in če vas bo sprejela, si lahko oddahnete. Če pa ne boste po njenih merilih, je bolje, da se z njo ne ukvarjate in jo pustite pri miru, sploh pa je ne poskusite osvojiti. Trd oreh je, ki se ne bo zlomil kar tako.

PREBERITE TUDI: Zanimive lastnosti ljudi, rojenih v aprilu

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.