Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Je Suri Cruise končno vzpostavila stik z očetom?

7. jun 2021 8:14
0

Oglasno sporočilo

... otrok, ki že od malih nog živi pod drobnogledom medijev. In čeprav sta se njena starša ločila že leta 2012 in deklica od takrat živi nekoliko bolj zasebno in mirno življenje z mamo v New Yorku, njen odnos z očetom še vedno navdušuje javnost in medije. Paparaci ji sledijo skoraj vsak dan. Prav zadnje fotografije, ki so jih posneli, so vznemirile javnost, potem ko je bila 15-letnica fotografirana, kako s kovčkom zapušča družinski dom.

"Ali je to znak, da je končno vzpostavila stik s Tomom," je vprašanje, ki kroži po družbenih omrežjih s fotografijami Suri v priložnostni obleki, ki prihaja iz newyorškega stanovanja, kjer živi s svojo mamo Katie in se odpelje v roza avtu z roza kovčkom v roki. "Mogoče gre k očetu, čas bi bil," je eden od komentarjev na fotografije najstnice. O fotografiji sicer ni znano nič drugega kot to, da v njeni družbi ni bilo njene mame Katie. 

Mimogrede, ne glede na to, ali je vzpostavila stik z očetom, ki ga od ločitve staršev ni videla, so zadnji tedni Suri v njeno življenje prinesli veliko spremembo. Njena mama Katie se je namreč po osmih mesecih romance z italijanskim kuharjem Emilom Vitolom odločila, da bo končala zvezo, ki je mesece navduševala javnost in medije. Hči pa se je zopet morala spoprijeti z odhodom moškega, s katerim se je sicer dobro razumela.

PREBERITE TUDI: Ali Tom Cruise res prihaja v Slovenijo? 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.