Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Je 'porcelanasta' koža sploh dosegljiv trend?

3. apr 2019 8:33
0

Oglasno sporočilo

Včasih smo dejali, da je lepota manekenk z naslovnic revij popačena, danes pa ne govorimo le o naslovnicah revij, temveč o masovno pofiltriranih in popravljenih fotografijah, ki so dosegljive na širnem spletu. 

PREBERITE TUDI: Kako naličiti obraz, da ga optično zožamo?

Tako se je pojavil trend porcelanaste kože. To pomeni, da je koža zelo sijoča, kot na fotografijah spodaj. Čeprav nekatere fotografije dajejo videz, da so resnične, pa je potrebno vedeti, da gre za vrsto popravkov; tako kozmetičnih z ličili kot z računalniško obdelavo fotografije oz. uporabo mobilnih aplikacij in filtrov.

Trendi se spreminjajo: enkrat je moderna mat koža, drugič sijoča, tretjič oboje skupaj. Čemu slediti? Naravnemu videzu. Koža je namreč organ in kot taka ne more biti vsak dan enaka. Sijoča koža je vsekakor zdrava koža. A za doseg tega je najprej potreben vsesplošen dober življenjski slog, dobra nega kože in nekaj ličil. Če si res želite izjemno, nenaravno sijočo kožo je recept tu: nekaj mastne kreme ali olja + dober osvetljevalec, filter na fotografijo in koža bo sijoča. Le da v realnem svetu ne bo videti tako dobro, kot ste si zamislili. 

PREBERITE TUDI: Je sijoča koža preteklost; videz mat kože pa nov trend?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.