Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jackova premiera, ki je bila v resnici ekskluzivni koncert

8. dec 2022 10:00
0

Oglasno sporočilo

Kino Joker? Ne, kino Joker Out!

"Za vse filmofile pripravljamo pravo poslastico in ker filmski spored nikoli ne zamuja, vas prosimo za točnost," je pisalo na vabilu z logotipom priljubljenega rženega destilata iz Tennesseeja.

Zanimivo, da je bi lahko pri nekaj sto povabljenih gostih število tistih, ki so vprašali kaj bodo sploh gledali, prešteli na prste ene roke. Kar pa se da upravičiti s tem, da Jack res nikoli ne razočara. Če nič drugega, je družba vedno prava, žeje ni, za lačne se vedno najde kakšna dobrota z žara, praviloma pa vse skupaj spremlja tudi izbrana muzika.

No, tokrat je bil na sporedu film. Ozioma se je to vsaj napovedovalo. "Prvo mi je Dejan Krupić rekel, da bomo gledal Hostarja. Skoraj me je kap. Potem me je skoraj kap, ko se je začel James Bond, ki smo ga že gledali. Potem me je spet kap, ko je Dejan potrdil Hostarja. Fu**. Potem pa totalni šok z zaveso. Juhuhuuu! Dober surprise. Fino je bilo tudi, da je bila glasnost prava. Komorna. Top. :) Moja žena pa je sam te joškaste babe gledala. Hahaha. Thanks," je po dobri uri prvinskega rock 'n' rolla vtise strnil priznani režiser.

Naj šteje 7

Joker Out bodo čez nekaj tednov praznovali 7 let delovanja. Potem ko so poleti in jeseni že začeli vstopati na trge nekdanje skupne države (koncert na festivalu Exit in izdaja singla Demoni v širši regiji), bodo danes najavila svoj največji mednarodni projekt doslej, konec tedna pa potujejo v Hamburg, kjer bodo na povabilo ameriškega producenta Todda Burka posneli gradivo za svoj prvi angleški album. Na njihovi ustvarjalni poti jih bo, še bolj kot doslej, podpiral tudi prijatelj Jack.

Njegov: "Juhuhuuu!" je bil odziv na trenutek, ko se je ustavil film, filmsko platno je padlo in je zbrano občinstvu dobilo prvi šus muzike. Nekaj sekund kasneje, ko se je zavedla kaj se sploh dogaja, je navdušena množica skočila s stolov in napolnila prostor pod odrom. "In prav je tako, saj Jokerji res ne maramo igrati na sedečih koncertih," je bil odziv z odra. Poln koncert najbolj našega vročega benda, z bisom vred, je navdušil. Niti en gost ni zapustil dvorane, ker ni dobil obljubljene premiere, žur pa se je zavlekel globoko v noč. Za nepozaben rockerski after pa je ob gostiteljih poskrbel DJ Fogy.

"Ful hvala, res. Sem vesela, da sem bila vabljena. Eno najlepših večernih presenečenj na svetu," se je poslovila mlada športnica, ki je v kino prihitela s treninga, po šoku pa navdušeno preplesala večer. Večkrat si je že namreč želela ogledati koncert svojega najljubšega benda, a se ji urniki nikakor niso izšli, sinoči pa so se zvezde končno poklopile. Oziroma so je za to poskrbeli njeni in Jackovi prijatelji.

Foto: Marko Delbello Ocepek

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas pozna koga, ki je prepričan, da je strokovnjak za vse, ne glede na svoje dejansko znanje.