Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Izvirne ideje, kako zaviti darilo in navdušiti obdarovanca

15. maj 2019 12:41
0

Oglasno sporočilo

Pri podarjanju daril igra veliko vlogo tudi to, v čem darilo podarite. Želite darilu dodati nek svoj osebni pečat in zares navdušiti?

Obstajajo izvirni in dobri načini, kako zaviti darilo in nanj dodati neko osebno sporočilo, ter s celotnim videzom navdušiti obdarovanca. Namesto tega, da razmišljate o tem, kakšen darilni papir bi izbrali, kupite enobarvnega (ki vam bo prišel prav še kdaj kasneje), kakšen "wrap" trak s sporočilom (dobite ga v trgovinah za ustvarjanje), okrasen trak ali špago in šopek rož (ki jih lahko tudi naberete v naravi). Potrebovali boste le še nekaj osnovnih veščin risanja in pisalo.

PREBERITE TUDI: Trenutno velik hit, kako lahko šopek vaš dom krasi dlje časa

Darilo zavijte kot z darilnim papirjem, nato pa nanj narišite vazo ali kozarec, na kar nato nalepite šopek rož. Dodajte okrasni trak in po želji še lepilni trak s sporočilom. Sporočilo ali voščilo lahko napišete tudi kar na papir. Enako lahko storite tudi na darilni vrečki. Tako se lahko igrate z različnimi motivi in na darilo namesto rož dodate kaj drugega - odvisno od priložnosti. Darilo lahko izvirno zavijete tudi v tkanino ...

Foto: Pinterest

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.