Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Iz ostankov hrane do visoke kulinarike

4. feb 2015 10:17
0

Oglasno sporočilo

... hodov iz sestavin, ki se jih v kuhinji najpogosteje zavrže. Gostiteljica večera Nina Sankovič iz Snage Ljubljana, ki je tudi organizirala dogodek, je povedala, da so z dogodkom želeli pokazati, da lahko z malo domišljije vsak izmed nas naredi iz ostankov hrane okusne jedi, z znanjem in izkušnjami pa lahko z njimi naredimo tudi visoko kulinariko.

Kuhar Vanja je iz ostankov pečenke prejšnjega dne pripravili eleganten rostbif s poširanim jajcem, s kosi pečene šunke je popestrili kremno grahovo juho, s sokom rdeče pese pa je začinil solato s koramačem in oreščki. Z menijem je bil vidno zadovoljen, ravno tako pa tudi gostje.

Na sproščenem in prijetnem druženju je tudi sicer beseda tekla predvsem o hrani - zakaj jo imamo radi, kakšen odnos imamo do nje, kakšne so naše preference. Iz trgovine Kalček se je dogodka udeležila nutricitska Marjetka Kračman, ki je predstavila najnovejše prehranjevalne trende. Na dogodku so bili tudi TV voditeljica Mojca Mavec, družabni kronist Nejc Simšič, avtorica in urednica portala Planet Lepote Tanja Matko in osebni trener ter maneken Iztok Hodnik.
Dogodek sta organizirali Tamara Štader in Manca Kodermac iz podjetja Taman.si.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  V zadnjih desetletjih je postalo prepričanje, da starost pomeni bolehnost, betežnost, bolezen in trpljenje, nekako splošno sprejeto.