Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Točka G

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
top_model
Starost: 39Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 166Kraj: fox riverStatus:Offline
Objavljeno: 7. mar 2006 23:09
Povezava do prispevka
ojla
mene pa zanima..večinma ste same ženske tle,na forumu,pa me zanima..a vsem paše sexat? ne vem,no-nekaterim puncam to preprosto ni v užitek,oz. jim je "kr neki"..
enako je žal z mano..ne občutim nobenega ugodja med sexom,..madonca-sploh nimam svoje G-točke
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 7. mar 2006 23:26
Povezava do prispevka
po moje je v veliki meri odvisno od tega, s kom seksaš Wink
 
strast, poželenje ...
 
*mogoče tudi od starosti
0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 7. mar 2006 23:38
Povezava do prispevka
Ja...koliko si stara?
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 43Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 2:50
Povezava do prispevka
jooj, ko sem to prebrala, sem postala kar malo žalostna. Predpostavljam, da si še zelo mlada in neizkušena.

živimo v družbi, ki nas nenehno bombardira z informacijami (večinoma napačnimi) o seksu, hkrati pa ogromno mladih o njem in o svojih telesih ve bolj malo. Confused

Kot sama ugotavljaš, nekatera dekleta pri "dejavnosti", ki naj bi bila ena izmed najprijetnejših, sploh ne uživajo. V resnici je takih verjetno veliko veliko več, ker mislim, da ogromno žensk, mladih in manj mladih laže sebi in drugim, ker se od njih pričakuje, da bodo v seksu uživale in se bojijo, da niso normalne, če ni tako. Tako da nisi edina. Še zdaleč ne.

Pozorno preberi, kar sledi.
Najprej moraš pozabiti vse informacije o seksu, ki jih dobivaš iz raznih ženskih revij, televizije in nažalost tudi informacije, ki jih dobivaš od prijateljic, ki o tem ne vedo nič več, kot ti. Dejstvo je, da ženski orgazem in z njim tudi užitek pri seksu z biološkega vidika nista pomembna, oz. niti približno ne tako, kot je pomemben moški orgazem. Nekateri strokovnjaki menijo celo, da je ženski orgazem neke vrste napaka, čeprav takšna, nad katero se ne moremo pritoževati Wink Dejstvo je tudi, da smo si, kar se tiče sposobnosti doživljanja orgazmov, ženske med seboj zeloo različne, medtem ko so si moški v tem pogledu zelo podobni.
Pozabi tudi na pojme, kot je točka G, ki jo v postu omenjaš. ženski organ, ki je nabolj primerljiv z glavico penisa (kar se tiče občutljivosti na dražljaje) je klitoris, zato se koncentriraj nanj (sama ali s partnerjem).

Mogoče je bolje, da neham teoretizirat in preidem na svoje izkušnje. Prvi spolni odnos sem imela pri 18, orgazma pa s partnerjem nisem doživela, dokler nisem spoznala sedanjega partnerja (sedaj jih imam 24), kljub nekaj dolgotrajnim zvezam in prizadevanjem večine partnerjev. Nažalost nekateri moški preprosto ne vedo, kako žensko telo funkcionira in kaj naj z njim počno. Cry Takih je kar veliko, sploh med mladimi. Seveda je kriviti moške krivično, ker si večina želi, da bi partnerica uživala, nimajo pa dovolj znanja, oz. imajo o vsem napačne predstave.

Če bi jaz pri 18 vedela, kar vem danes, bi imela mnogo lepše spomine na pretekle spolne izkušnje. Nažalost se nekaterih stvari naučiš le s časom.

Jaz ful upam, da ti je to, kar sem napisala, kaj razjasnilo. Če česa ne razumeš, ali te še kaj zanima, kar vprašaj. Smile
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
top_model
Starost: 39Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 166Kraj: fox riverStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 8:49
Povezava do prispevka
ojla Smile si se pa razpisala Smile ampak zelo resnično,hvala ti Smile stara sem 21-let,prvi spolni odnos sem imela pri 15-ih letih..
najprej sem tud jaz islila,da je od tipa važno,a meni pride,ali ne..? pa je povsod (žal) enako :(
tudi če mi je fant še ne vem kako všeč,in sem nora nanj,pa tudi v glavi nimam nobenih zadržkov lai predsodkov-je povsod isti šmoren Unhappy pač ne občutim NIČ ko je v meni Unhappy a veš,kaj je to- NIČ! niti pol procenta.da bi mi bilo to prijetno...
je pa res,da je druga zgodba pri kliorisu.. Smile ampak malo fantov zaide tja,..vsi mislijo,da bi punce kar doživljale orgazme ene za drugim,če sexajo z njim  haloooo?
včasih mi kdo reče,da sem še premlada,in da me enkrat sex sigurno bo veselil..in mi pasal..
pa vem,da ni tako.. vem,da mi sex ne bo v zadovoljstvo nikoli...edino kadar si sama z rokico pomagam (ne pri sexu,ampak kadrar sem SAMA) takrat je OK... 
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 9:01
Povezava do prispevka
a potem tebi seks enostavno ne paše, občutek, ali to misliš zato, ker ne doživiš orgazma. ker to je nekaj povsem drugega - po mojem mnenju. doživljanje orgazma pri ženskah je že zlajnan problem Smile in se ga da s časom urediti.
 
zakaj si pa tudi med seksom ne pomagaš s svojo roko? moškim je to celo všeč (večini), mogoče mu bo pa še celo KLIK ;) in te bo še sam malo razvaja na tak način ...
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 43Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 13:06
Povezava do prispevka
top_model. Veliko žensk začne res uživati v spolnosti šele po 30 letu.
Ne, vem, če si prebrala vse, kar sem napisala, ampak jaz pri 21 niti še nisem uživala.

Me kar srh spreleti, ob misli, da 15letniki seksajo, ker danes lahko rečem, da si takrat v vseh pogledih še nezadostno razvit za kaj takega. Pa znanja nimaš. Poleg tega sklepam, da seksaš s fanti pribl. tvoje starosti, ki zadev niti približno ne obvladajo, čeprav se tudi med 25 letniki najdejo taki.
Ne razumem, zakaj se za vse v življenju učimo, npr. preden gremo z avtom na cesto, moramo celo narediti izpit, nečesa tako pomembnega pa se lotimo popolnoma nevedni. Jaz bi zakonsko predpisala, da morajo vsi moški, preden se lotijo spolnih odnosov, prebrati kakšno knjigo o tem. In tudi ženske.

No, pa se vrnimo k tebi: praviš, da sama lahko uživaš, zato takoj zdaj pozabi na tiste neumnosti, da ti nikoli ne bo pasalo, ker pri tebi vse funkcionira tako, kot je treba. Nažalost obstajajo tudi ženske, ki so dejansko nesposobne spolnega vzburjenja (živčne povezave v klitorisu niso razvite al neki tacga), ampak so redkost.

Ja, JE odvisno od tipa, ali ti paše ali ne, pa tudi od tebe in od tega, kako znaš izražati svoje želje.
Klitoris...praviš, da malo fantov zaide tja (kako žalostna statistika, btw). Če z nekom seksaš, sklepam, da sta si blizu, da se tudi pogovarjata, zato ne razumem, zakaj fantu ne moreš povedati, kaj potrebuješ, ker je tvoja pravica, da uživaš, pa tudi fant si to želi (razen, če je idiot, v tem primeru si najdi boljšega).
No, vem, kako je težko o tem govorit, sploh če še sama nisi sigurna, kaj bi ti pasalo in če je očitno, da fant pričakuje, da boš uživala že samo v penetraciji (kar kaže na njegovo popolno neznanje).

Stene ženske vagine so prepredene z zelo malo živčnimi končiči, zato je normalno, da med samo penetracijo občutiš skoraj nič (mogoče malo bolečine, če penis zadene ob maternični vrat). Da bi lahko uživala v vaginalnem seksu, te mora moški na to najprej pripraviti z draženjem klitorisa (na žalost fant sam od sebe ne ve, kako naj se ga dotika, ker ga sam nima, zato mu to moraš pokazati). Ko si dovolj vzburjena, postane tudi vagina bolj občutljiva, vlažna (to je zelo pomembno) in pripravljena sprejeti ud. Je pa res, da orgazma tako verjento ne boš doživela, vsaj ne še tako kmalu. Mene fant pred penetracijo skoraj vedno privede do orgazma z draženjem klitorisa (to lahko traja zelo dolgo, ampak sčasoma se ta čas skrajša), šele nato seksava in v tem oba uživava.

gita, tvoj nasvet, naj si sama pomaga, se mi zdi sicer dober, ampak samo zato, da mu pokaže, kako se to dela, sicer je to fantovo delo. Pa tudi razvajanje se mi to ne zdi, ampak nujen, sestavni del spolnega odnosa. Zakaj bi moralo dekle čakati in tiho upati, da bo nekaj užitka pripadlo tudi njej? Ne pozabite, da moški uživa prav vsakič. Kar se tiče ločevanja užitka in orgazma; jaz sem še pred kratkim sebi in prijateljicam, ki so ga doživljale, pripovedovala, da neznansko uživam v seksu tudi brez orgazma, že zato, ker imam fanta rada in ker vidim, kako on uživa. Zdaj doživljam orgazem in moja prejšnja prepričanja se mi zdijo izmišljotine osebe, vdane v svojo brezorgazemsko usodo.
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 13:13
Povezava do prispevka
MegWhite ... imaš prav, izraz "razvaja" sem uporabila ne povsem dobesedno, ampak tako, ker se ta izraz pogosto uporablja, pri takih temah Wink
seveda ni doložno dekle čakati na to, da se bo pa mogoče moški spomnil in se prestavil še malo višje Wink tako, da je prav v redu, če mu to pokažeš, če se že sam ne spomni oz. je še manj izkušen. saj ni nič narobe, če se ne spomni oz. ne ve, narobe je, če misli samo na svoj užitek, za žensko pa nič ne naredi.
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 46Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 14:07
Povezava do prispevka
Mislim, da je to zelo zanimiva tema. In mislim, da je prioritetno, da
zelo dobro spoznaš svoje telo, svoje občutke in kaj tebi najbolj ugaja.
Morda pa preprosto nisi sproščena. S tem ko boš spoznala to, kar tebi
sami najboj ugaja lahko preneseš kasneje na odnos, ki ga imaš s
partnerjem. Moja izkušnja je taka, da mora biti ženska v seksu
egoistična in žal, da moraš dobesedno sama poskrbet za sebe, ker
marsikateri moški preprosto tega ne zna, ne da noče ne zna. Pomembno se
mi zdi tudi, da si z nekom dalj časa in tako raziskuješ tisto kar ti
paše in tisto kar ne. Spati z nekom samo eno noč in potem če se zamlja
ne strese greš dalje je včasih lahko velika napaka. Med partnerjema
lahko traja kar nekaj časa, da uskladita svoj ritem in spoznata drug
drugega.



Poznam celo primer, ko dekleta zelo hitro menjavajo partnerje in spijo
z veliko moškimi. Takšne ženske pa običajno sploh ne uživajo v seksu
ampak iščejo potrditev pri večih moških po drugi strani pa imajo
psihološke težave s tem, ker se ne cenijo.



Ne vem, kako je pri tebi ampak vsekakor, če si zdrava mlada ženska
spoznaj sebe, svoje telo, svoje želje in svoje potrebe. Ne obremenjuje
se z ugajanjem drugim.Bodi potrpežljiva.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
MegWhite
Starost: 43Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 1128Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 14:37
Povezava do prispevka
gita, v vsem imaš prav. Jaz osebno celo še nikoli nisem naletela na moškega, ki bi mu bilo vseeno, če ženska z njim uživa, ampak so se vsi po svoje trudili. Strinjam se, da veliko moških, sploh mladih, preprosto ne zna in je nespretnost zato do neke mere opravičljiva. Po drugi strani pa poznam take, ki se niso zadovoljili z informacijami, ki jih dobimo vsi iz medijev, ampak so se v tej smeri sami izobrazili, danes imamo na voljo toliko literature, da težko razumem nekoga, ki se ne potrudi prebrati ene knjige.
Absolutno je pomembno, da svojemu fantu pomagaš, da se izboljša. Na žalost se eni ne znajo ali nočejo. Pred nekaj leti sem imela fanta, 25letnika (!), ki mi je bil v vseh pogledih zelo všeč, lep, zanimiv, šarmanten, vse. A kaj, ko je bil v postelji popolna polomija, zame se absolutno ni potrudil (mislim, da ni znal), pa je bil zelo zaljubljen vame. Jaz sem poskusila z vsemi možnimi taktikami, zelo subtilno in taktno sem mu poskušala pokazati, kaj bi še lahko storil zame, celo s pohvalami sem ga spodbujala, ampak pogovor o seksu ga je vendo vznemiril, mislim, da si je podobo o idelnem spolnem odnosu izoblikoval po kakšnih holividskih filmih, v katerih moški zleze na žensko, ona pa že stoka od ekstaze Confused

Mah, včasih je najlepša stvar na svetu presneto naporna reč.

raketa, tudi s tabo se v vsem strinjam.

Sem kar vesela, da se na tem forumu lahko človek pogovarja tudi o pomembnejših stvareh od kremic, likalnikov za lase in plastičnih operacij. Thumbs Up
Thank you ...namaste... and god luck.
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 14:51
Povezava do prispevka
Nekaj časa nazaj sem gledala po televiziji oddajo o tem in je bilo rečeno, da je majhen procent žensk, ki doživi orgazem z G-točko, v primerjavi z tistimi , ki ga doživijo z stimuliranjem klitorisa. Tako večina žensk doživi organizem s stimulacijo klitorisa in je to normalno oz. vsaj zelo pogosto. Zato se ne preveč sekirat, če ne moreš doživeti orgazma z G-točko, raje prenesi tiste izkušnje oz. prakso, ki si jo pridobila ob spoznavanju same sebe (če še nisi) v vajino spolno življenje.
 
Včasih je pa tudi  treba poskrbeti sama zase, to so ti napisale že druge punce, in pokazati drugim, kaj je tisto kar ti odgovarja, kar ti paše. Včasih se ti zdi, da si že vse poskusila in da ni nič več novega. Zato nikoli ne odnehaj oz. ne obupuj, saj nikoli ne veš...
 
 
0
Nazaj na vrh
Spelly
Starost: 42Pridružen: 18. nov 2005Prispevkov: 3014Kraj: gorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 15:37
Povezava do prispevka
Naj povem še svojo izkušnjo. Svoj prvi odnos sem imela pri 18. letih in moram reči, da tam do 22 leta niti nisem ne vem koliko uživala v spolnosti, imela sem celo obdobje, ko se mi je vse zagnusilo in preprosto sem čutila potrebe po spolnosti.
Sedaj pri 24.letih, pa moram reči, da zelo uživam. Imam fanta, ki me resnično razume, se z njim lahko karkoli pogovorim. Ker mislim, da je tudi odkrit pogovor zelo pomemben med dvema, ki sta spolno aktivna. Da ti partnerju poveš, kaj ti paše in kaj ne. In sama zase lahko rečem, da je resnično malokrat, da ne doživim orgazma pri seksu ( predvsem z draženjem klitorisa ). In res se predajam spolnosti z užitkom in ne gledam na njo, kot na neko potrebo, ki jo je treba izpolniti.
Poizkusi se pogovoriti s partnerjem, ker zaupanje med dvema je res pomembno.
Pa ne se preveč sekirati, ker boš videla, tudi jaz sem takrat razmišljala, če sem sploh normalna, ker mi ne paše, sedaj pa vem, da je pač že moralo biti tako. 
0
Nazaj na vrh
top_model
Starost: 39Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 166Kraj: fox riverStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 15:38
Povezava do prispevka
wow,super odgovori..hvala punce Smile
ja,res je,da tipi VEDNO uživajo pri sexu,punce pa bolj tako-tako..veliko je odvisno od tipa..če imaš takega da poskrbi samo zase,je najboš,da se ga znebim,a ne? njegova roka ni niti enkrat še bila na mojemu klitorisu Unhappy in zdej (se mi zdi da samo zarad tega) premišluje o najinemu koncu..zato,ker je pač njemu bedno sexat,če jaz ne uživam  obup!
pri prejšnjem fantu je blo pa..hm..no,neju je blo tut važno,samo to,da ga je namočil,ampak je bil vsaj fer,in potem vedno še mene pripeljal do vrhunca..
aja,pa še odgovor-nikoli nisem mela tipov svoje staosti,tako da bi od njih lahko res pričakovala večjo izkušenost na temu področju!!!
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 16:27
Povezava do prispevka
Tudi meni sex ni nevem kaj in se tudi dosti ubadam s tem. Nedolžnost sem prav tako izgubila pri 15ih, sedaj pa sem stara 21. Mislim da je pri meni v veliki meri zato, ker nisem dovolj sproščena in me potem ob penetraciji boli, med sexom pa imam rahel boleč občutek. Ne morem rect da nič ne občutim med spolnim odnosom, samo ta bolečina me omejuje.
Tudi do sedaj nisem nikoli imela močne želje po sexu, nikoli se nisem samozadovoljevala. To sem preizkusila šele ko sem že imela prvega fanta in to pri 15ih. Včasih si zaželim, da bi sexala, da bi ob tem uživala, da bi si bila s fantom blizu, ampak tiste živalske želje pa ni. Ni tiste želje samo po sexu.
Mislim da moram predvsem veliko še narediti na sebi, mogoče morava skupaj s fantom tudi kaj poskušat. Res pa je da so me do sedaj ovirala tudi vnetja in mi je to vlilo še več nelagodja.
 
Je pa res, da če imaš občutek, da te ima fant le za sex, ne boš uživala. Včasih se je meni to zdelo (ampak sem vedela da ni res, le tako nepremišljeno se je obnašal), zato ker je bil revček tako potreben, da mu je šlo samo to po glavi. Ob temu pa ni pomislil, kako se jaz počutim. Vem da se grdo sliši. Ko sem mu to omenila, mu je bilo pa resnično hudo. Treba se je odkrito pogovarjat, ker le tako veš na čem si. Če pa zveza ni dovolj trdna, potem tudi sex ne bo vredu - vsaj pri meni je tako. Ni šans, da bi sexala s kom, ki ga ne poznam in mi ni blizu, to bi bilo pomoje katastrofalno (vsaj trenutno).
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Affinity
Starost: -14Pridružen: 9. feb 2006Prispevkov: 18Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2006 17:16
Povezava do prispevka
kaj si pa mislite o a-sexualnih fantih, kako je pri njih glede uživanja in orgazma?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Točka G
Stran 1 od 8
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.